Seba Alón är en kopia av Johnny Depp – nya livet

Foto: Expressen

På måndagskvällen befinner sig Johnny Depp i Sverige för en spelning med sitt band. 

Och kanske kommer den svenska kopian Seba Alón att misstas för honom – det skulle i så fall vara långt ifrån den första gången.

– De tar bilder med mig bara för att Johnny har stora problem med Amber nu, berättar han. 

Se hela intervjun i videospelaren. 

Seba Alón, 56, är inte bara ovanligt lik Johnny Depp, 59 – även Hollywoodstjärnans egna livvakter har blandat ihop honom och ”Pirates of the Caribbean”-stjärnan. 

Efter att Johnny Depp och exfrun Amber Heard, 36, skapat rubriker världen över med en infekterad rättegångstvist har även intresset för Seba Alón tagit fart igen. 

– Det är ungdomar, sju-tretton år, som säger ”Du liknar Johnny Depp”. Det är en ny generation som känner igen mig. För sju år sedan var de små bebisar men nu ”wow”, jag möter dem överallt och de tar bilder med mig bara för att Johnny har stora problem med Amber nu.

Alón fortsätter: 

– Men det är bra för mig för jag behöver prata om mina musikprojekt. Det är en möjlighet för mig att säga ”hej jag är inte bara en Johnny-look-alike”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.