Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sean Penns krav – ger sonen en sista chans

Sean Penn är redo att ge sonen Hopper en sista chans att ordna upp sitt liv.Foto: JOE LESTER / PRESS LINE PHOTOS / JOE LESTER / PRESS LINE PHOTOS / SPLASH NEWS
Hopper Penn och systern Dylan Penn tillsammans med mamman Robin Wright.Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM
Hopper Penns flickvän, 26-åriga skådespelaren Uma von Wittkamp greps också för droginnehav.Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Sean Penn, 57.Foto: PHOTO IMAGE PRESS / POLARIS POLARIS IMAGES

Sean Penn och ”House of cards”-stjärnan Robin Wrights son Sean Hopper, 24, sitter häktad för droginnehav.

Efter att i flera år ha kämpat med missbruk ställer nu pappa Sean Penn ett ultimatum till sonen.

– Han ger honom en sista chans, säger en person i familjens närhet, till Radar Online.

Hopper Penn greps tidigare i veckan tillsammans med flickvännen Uma von Wittcamp, 26, för innehav av marijuana och narkotikaklassade svampar och sitter nu i arresten på Hamilton County i Nebraska.

Det tidigare stjärnparets son har gång på gång checkat in och ut från rehabkliniker de senaste åren och enligt Radar Online har den senaste händelsen fått Sean Penns tålamod att närma sig bristningsgränsen.

– Han vill inte ens prata med Hopper just nu. Han är arg och besviken. Sean känner att han svikit honom och att han slänger bort alla möjligheter som han får, säger en person som är nära till familjen.

Sean Penn har tröttnat på sonens återkommande problem med droger.Foto: MPI99/CAPITAL PICTURES / MEGA / MPI99/CAPITAL PICTURES / MEGA/IB THE MEGA AGENCY

Var på bättringsvägen – föll dit igen

Enligt familjevännen var Hopper Penn på bättringsvägen efter sin senaste tid på rehab, men nyligen ska han ha hamnat i fel typ av sällskap i Los Angeles och återigen trillat dit i sitt missbruk.

Enligt Radar Online ger nu Sean Penn sonen ett ultimatum:

– Han kommer att ge honom en chans till. Han kräver att han skriver in sig på rehab så fort han kommer ut, och det kommer inte blir något behagligt besök. Han vill att Hopper skriver in sig för en lång tid och gör sig kvitt sitt missbruk för gott.

– Det här är sista chansen, även om det är svårt för Sean, fortsätter uppgiftslämnaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.