Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sean Banan kraschade med elsparkcykel – bröt flera ben

Pernillas pik till Hanna efter skilsmässan
Sean Banan.
Foto: OLLE SPORRONG
Sean Banan visar upp skadan på Instagram.
Foto: Instagram.
Sean Banan.
Foto: OLLE SPORRONG

Artisten Sean Banan kraschade under en elsparkcykelfärd och bröt flera revben och en fot.

Dagen innan hans turné börjar.

Men på Facebook ger han ett lugnande besked till alla fans:

”Jag har beslutat, oavsett om jag får sitta i rullstol eller stå på kryckor på scenen, The Show must go on!”, skriver han från sjukhussängen.

Artisten Sean Banan, 36, har precis som många andra artister haft ett år utan särskilt många spelningar bakom sig. I ett och ett halvt år sett fram emot att uppträda inför publik igen.

”Så lång tid har det gått sen jag fick uppträda, va på scenen och göra något som jag verkligen brinner för. Att sjunga, dansa och föreläsa om antimobbning. Något som jag har längtat efter att få börja göra igen ända sen alla restriktioner dök upp.”, skriver han på Facebook och Instagram.

”Sveriges största klant”

Men dagen innan hans första uppträdande var inplanerat så var olyckan framme.

”Äntligen får jag uppträda igen, men vad gör Bananen? Jo han åker av en el scooter, bryter några revben + en fot som tar nästan 2 mån o läka just dagen innan turnerandet börjar i Söderhamn. Jag är nu officiellt Sveriges största klant!”

Men i inlägget skickar han samtidigt ut ett lugnande meddelande till alla fans som bokat biljetter:

”Men nått jag inte är, det är en bangare! Jag har längtat i 1,5 jäkla år för att uppträda igen, träffa alla mina fans (speciellt mammor) och att få underhålla! Så jag har beslutat, oavsett om jag får sitta i rullstol eller stå på kryckor på scenen, The Show must go on!”, skriver artisten på Facebook.

Expressen har sökt Sean Banan.

https://www.instagram.com/p/CSKvhqoNh7j/
20-åriga Astrid jobbar heltid med Tiktok efter ett år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.