Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Se skådisens audition som gav roll i GOT

Skådespelaren Jason Momoa gick verkligen in för att få rollen som karaktären Khal Drogo i succéserien "Game of Thrones".

Spana in Momoas audition och se speciella detaljen som övertygade alla om att han var rätt man.

När Jason Momoa bestämde sig för att han ville ha rollen som Khal Drogo i serien "Game of Thrones" höll han inte tillbaka. I en video från år 2012 kan fans och nyfikna se hur det gick till när skådisen landade rollen som nu gjort avtryck.

Med en passionerad energi och med en dans kallad Haka, enligt MTV, lyckades Momoa visa vad han går för.

Den traditionella dansen är hämtad från Nya Zeelands urinvånare och har egentligen ingenting med serien att göra. Ändå blev den det lilla extra som också gjorde att Momoa landade rollen.

"Den är mycket, mycket kraftfullt, och jag ville fånga det. Jag tyckte bara att det var perfekt för rollen eftersom det är vackert och skrämmande", sa Momoa om dansen till Stuff förra året.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.