Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Se Natalie Portmans omtalade reklamfilm

Skådespelaren Natalie Portman frontar Miss Diors nya kampanj.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Natalie Portman.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Skådespelaren Natalie Portman frontar en ny reklamfilm för Dior-parfymen "Miss Dior" - och den påkostade minifilmen får många att höja på ögonbrynen.

I reklamfilmen syns Natalie Portman både skratta, slåss och älska med en okänd man.

– Vad skulle du göra för kärlek, undrar Natalie Portman i reklamen.

Oscarsvinnande skådespelaren Natalie Portman, 36, har varit parfymen "Miss Diors" ansikte utåt under många år - och nu gör hon en ovanligt påkostad reklamfilm för en ny parfym.

Den omtalade reklamfilmen har nu blivit en snackis världen över, då den är som en minifilm. I reklamen syns Natalie Portman spela ut en kärlekshistoria med en okänd man, med både upp- och nedgångar. I reklamen använder Portman alla spektra av sin skådespelartalang - hon slåss, skrattar och spenderar tid i en säng med mannen, hoppar från en pir och kör runt i en snabb bil och skriver ordet "love" i sanden.

– Vad skulle du göra för kärlek, undrar Natalie Portman i reklamen.

Soundtracket till filmen är Sias "Chandellier".

 

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.