Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Se första trailern till nya svenska sexsåpan

Vita stränder, sol, party och några oväntade ex - för de här åtta singlarna blev inte vistelsen på paradisön som tänkt.

Åtta singlar tror att de kommit till Paradisön för att festa, sola och lära känna varandra för att möjligtvis bli kär.

Då kommer överraskningen - plötsligt dyker deras ex upp.

Med en månad kvar till premiären kan tittare nu stilla sin nyfikenhet med en 30 sekunder lång tv-trailer till "Ex on the beach".

Vita stränder, sol, party och några oväntade ex - för de här åtta singlarna blev inte vistelsen på paradisön som tänkt. I den första tv-trailern får nu tittarna bland annat se två av deltagarna hångla när deras ex plötsligt kommer upp ur havet.

Den fjärde mars presenterade kanalen de åtta deltagarna, trots att det var tänkt att hållas hemligt längre.

– Vi kan villigt erkänna att vår plan var att hålla deltagarna hemliga ytterligare en tid, men vi får helt enkelt kapitulera lite på den punkten. Nyfikenheten har varit väldigt stor, sa Dan Panas, presschef på SBS Discovery TV, i ett pressmeddelande då.

 

 

LÄS MER: PAOW STOPPAS FRÅN DEN NYA DOKUSÅPAN AV TV3

 

Stoppades från att vara med

Förutom deltagarna Andrijano ”Adde” Mijanovic, Johannes Leonidas Ulmefors, Niklas Nilsson, Simon Viking Väliste, Anna-Lisa Herascu, Josephine Qvist och Sara Bolay kommer tittarna få se ett välbekant ansikte. Som Expressen tidigare skrivit kommer nämligen Emelie Rydberg som deltagit i "Paradise hotel" även att vara med i programmet.

"Paow" Foto: Fredrik Nilsson

Tidigare har "Paradise hotel"-vinnaren Paulina "Paow" Danielsson berättat att hon gärna velat vara med i programmet - men att hon stoppats av TV3, enligt profilen själv.

– Jag skulle ha varit med. De erbjöd mig jättemycket pengar och för min del vore det bra marknadsföring att vara med. Men jag fick inte för ”Paradise hotel”-produktionen, berättade hon.

Programmet har premiär den 6 april klockan 22.00 på Kanal 11 och samt på kanalens play och är en svensk version av det program med samma namn som sänds på MTV i två säsonger.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.