Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Se bilderna inifrån Perrellis lyxbygge

Charlotte Perrelli är i full färd att bygga ett hus i Åre.Foto: Sven Lindwall
Nu visar artisten upp bilder inifrån.Foto: Privat
"Nästan färdigkaklat", skriver hon.Foto: Privat
Foto: Privat

Charlotte Perrelli tar igen sig i Åre efter Melodifestivalen-sortin.

Artisten är på semester med familjen i Åre – och visar upp nya bilder från sitt lyxbygge på skidorten.

Charlotte Perrelli, 42, tar igen sig efter nederlaget i Melodifestivalen. Schlagerveteranen - som i år åkte ut i första deltävlingen med sin låt ”Mitt liv” – passar på att njuta med familjen av snön i Åre. Perrelli skriver på sin blogg om resan och husbygget.

Perrelli är en van Åre-besökare och har ägt ett hus på skidorten. Hon och maken Anders Jensen, 39, gillade Åre så mycket att de bestämde sig för att bygga ett nytt och större hus i Åre. Paret hittade sin drömtomt i maj i fjol och huset väntas bli klart under våren.

Sångerskan har delat med sig av bilder från byggprocessen under resans gång. I helgen valde hon att göra det igen. Lyxvillan har nu fått dörrar och badrummet är nästan färdigkaklat.

 

LÄS MER: Charlotte Perrelli visar upp sitt lyxhus i Åre

 

Perrelli: ”Ljuvligt fint”

Men huset är inte tillräckligt i ordning för att det ska gå att bo i det än. Perrelli valde därför att hyra en lyxig stuga med utsikt över skidorten på sportlovet.

”Vårt hus är inte klart förrän om några veckor. Så denna vecka hyr vi ett hus. Ljuvligt fint belägen högt uppe bland skidbackarna i Björnen”, skriver artisten på sin blogg.

 

LÄS MER: Perrelli om tårarna efter missfallet

 

Anders Jensen och Charlotte Perrelli är vana Åre-besökare. De byggde redan 2013 en tvåvåningsvilla på orten. Paret sålde villan i samband med det nya tomtköpet.

– Det var på prov. Vi hade aldrig haft någonting i Åre, så vi visste inte hur mycket vi skulle vara häruppe. Vi insåg ganska snabbt att barnen älskar det. De är fenor på skidor och slänger sig ut i alla backar, berättade Perrelli i höstas.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.