Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Scott Disick och Sofia Richie bryter upp – accepterade inte

Efter närmare tre år tillsammans har Scott Disick och Sofia Richie nu gått skilda vägar.Foto: JOKER / SPLASHNEWS.COM / JOKER / SPLASHNEWS.COM SPLASH NEWS
Bland annat ska Richie ha tröttnat på att den 16 år äldre pojkvännen åkte in på rehab med jämna mellanrum, och hade svårt att lämna missbruket bakom sig.Foto: FPA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Efter närmare tre år tillsammans har Scott Disick och Sofia Richie nu gått skilda vägar, skriver Page six.

Bland annat ska Richie ha tröttnat på att den 16 år äldre pojkvännen åkte in på rehab med jämna mellanrum, och hade svårt att lämna missbruket bakom sig.

– Scott har gått tillbaka till sina gamla vanor, och Sofia tröttnade, säger en uppgiftslämnare till sajten.

De höll ihop i närmare tre års tid, men nu har Scott Disick, 37, och Sofia Richie, 21, gjort slut.

Det bekräftar en uppgiftslämnare för amerikanska Page six, och menar att förhållandet rann ut i sanden – men att Richie också tröttnade på sin äldre pojkväns beteende. 

Tillbringade karantänen på varsitt håll

Disicks ”trauman från tidigare i livet” som har lett till att han hamnat på rehab, ska också ha bidragit till uppbrottet.

– Scott har gått tillbaka till sina gamla vanor, och Sofia tröttnade, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Paret tillbringade också karantänen på varsitt håll, vilket också slet på förhållandet.

Richies problem med Kourtney Kardashian

Uppgiftslämnaren menar att Scott Disicks relation med exet Kourtney Kardashian, som han var ihop med under många år och har tre barn tillsammans med, var jobbigt för Sofia Richie.

– Kourtney gjorde det inte lätt för henne, och man orkar inte med den typen av behandling under för lång tid, säger uppgiftslämnaren till Page six.

Scott Disick och Sofia Richie blev först ihop 2017, när Richie var 18 år, men gjorde slut efter att Disick varit otrogen. Året därpå hittade de tillbaka till varandra, och höll ihop två år till.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.