Scott Disick och Sofia Richie återförenade – efter kraven

Scott och Sofia.
Foto: SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Scott och Sofia.
Foto: MEGA/IBL

Scott Disick och Sofia Richie har hittat tillbaka till varandra, efter att ha gått skilda vägar för två månader sen, skriver Us Weekly.

Paret sågs tillbringa USA:s nationaldag tillsammans i Malibu, och har blivit tillsammans igen.

– De umgås romantiskt igen, det är tillbaka på banan, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Det var i maj som 37-åriga Scott Disick, känd från ”Keeping up with the Kardashians”, och 21-åriga modellflickvännen Sofia Richie beslutade sig att gå skilda vägar. Paret hade då varit tillsammans i närmare tre år.

Disick, som har barn med Kourtney Kardashian, har länge kämpat med missbruksproblem och tillbringat tid på rehab – något Richie till slut ska ha tröttnat på.

– De kom inte överens tidigare, och det var därför de gjorde slut, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.

Men nu verkar paret ha hittat tillbaka till varandra igen, efter månaderna isär. Under tiden de varit ifrån har de båda arbetat med sig själva och sina egna liv, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

– Sofia ville att Scott skulle gå igenom och komma över alla problem han har och Scott ville fokusera med på sig själv och sin familj mer än en romantisk relation.

”Umgås romantiskt” 

Om Scott Disick lyckats komma över alla sina problem som Richie ville är oklart, men paret umgås flitigt igen.

– De umgås romantiskt igen, det är tillbaka på banan.

– Scott har varit mycket lugnare och mer ansvarsfull mot människor utanför hans familj den senaste månaden. Problemen som bubblade upp mellan Sofia och Scott i början av pandemin har nu lagt sig och Scott har återvänt till en plats där Sofia känner sig bekväm med att umgås med honom och vara i hans liv igen, säger uppgiftslämnaren.

Därför lämnade Kourtney tv-serien 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.