Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Schyfferts oväntade ord till Nour El Refai

Nour El Refai och Henrik Schyffert kom för att se Peter Dalles nya komedi ”Lyrro”
Henrik Schyffert var på spelningen med Refused i helgen – väl där valde han att hylla flickvännen Nour El Refai. Foto: /IBL / /IBL
Den här kärlekshyllningen postade han.Foto: Instagram
Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit tillsammans i sex år. Foto: MIKAEL SJÖBERG
I höstas fick de sitt första gemensamma barn. Foto: OLLE SPORRONG

Henrik Schyffert, 51, och Nour El Refai, 32, fick nyligen sitt första gemensamma barn och kärlekslivet tycks spira.

Åtminstone om man ska tro Schyfferts Instagram där han i helgen lade upp en något oväntad typ av hyllning till sin flickvän:

”Är jättefull på refused och älskar Nour. Slut på rapport”, skriver han i en story.

Komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i sex år. 

I slutet av oktober fick de sonen Sami, deras första barn tillsammans. 

Sedan dess har paret delat med sig av flera uppdateringar om småbarnslivet, och samtidigt tyder mycket på att känslorna för varandra är fortsatt starka.

Det var i en story på Instagram som Henrik Schyffert under helgen deklarerade att han var på spelning med hardcore-bandet Refused. Han lade upp en bild på bandet på scen med frontmannen Dennis Lyxzén i spetsen, och passade samtidigt på att formulera en kärlekshyllning till Nour El Refai.

”är jättefulloch på refused och älskar Nour. Slutpå rapport!!!!”, skrev han i det kanske inte helt korrekturlästa inlägget

Nour El Refai om livet som särbos 

Yngre kärleken Nour El Refai medverkade nyligen i SVT-programmet ”Skavlan” där hon bland annat pratade om parets beslut att leva som särbos. 

– Vi bor ju tillsammans hemma hos honom och hemma hos mig, så vi är ju med varandra lika mycket som andra par, förklarade hon då.

Nour El Refai passade även på att belysa en av fördelarna med att ha ett var sitt hem.

– Om jag ser hans jättefula tallrikar och tycker att han diskar slarvigt, då kan jag bara säga ”ja så är det hemma hos dig, jag bryr mig inte”.

Förvåningen kring Nour El-Refais kärleksliv: ”Får man göra så?”

Förvåningen kring Nour El-Refais kärleksliv: ”Får man göra så?”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.