Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Schyfferts önskan för Nour – kunde ha sex med kvinnor

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i sju år.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Nour El Refai kunde ha sex med tjejer även om hon träffade Henrik Schyffert – något som gav henne blandade känslor.
Foto: YLWA YNGVESSON
Henrik Schyffert kände ingen konkurrens med kvinnorna.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Nour El Refai kilar stadigt med Henrik Schyffert men har tidigare dejtat både kvinnor och män. 

Nu avslöjar komikern att pojkvännen till en början tyckte att hon kunde ha sex med kvinnor – även fast de träffades. 

– Jag kände bara: ”Men jävla sexist. Fyfan vad homofobiskt”, sexistiskt samtidigt som jag bara: ”Woho”, säger Nour El Refai i ”Nours poddelipodd – och Henrik”

Komikerparet Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 52, har varit ett par i sju år. I höstas blev de föräldrar när sonen Sami kom till världen. 

Men innan kärleken började spira mellan komikerparet dejtade Nour El Refai även kvinnor. Bland annat har hon sexhyllats av en mycket känd kvinna. 

– Det var en tjej som blev intervjuad om det, hon hade legat med över 100 personer. Och sen så sa hon att jag var bäst, har Nour El Refai berättat i Martin Björks Youtube-serie ”Intimt med Björken” och fortsätter:

– Jag kommer inte säga vem det är, men hon sa det i en podd. Då kände jag: ”wow, okej”.

På tal om podcasts så har även Henrik Schyffert och Nour El Refai nyligen startat ”Nours poddelipodd – och Henrik” och i ett avsnitt kommer de in just på El Refais sex med kvinnor. 

– När jag och Henrik träffades i början så tyckte du att det var okej att: ”äh du kan väl ligga med lite tjejer”, berättar hon. 

Nour El Refai säger att Schyffert förmodligen ville det eftersom att han inte kände någon konkurrans med kvinnor – vilket fick Nour El Refai att känna dubbla känslor. 

– Jag kände bara: ”Men jävla sexist. Fyfan vad homofobiskt”, sexistiskt samtidigt som jag bara: ”Woho”. Jag är inte mer än människa. Alltså jag får ju äta kakan och ha den, säger hon.  

”Det går ju inte”

Men uppgörelsen stötte på problem. 

– Det höll ju inte längre. Det går inte, så kan man inte hålla på. Man är ju kär. Man vill vara med den man är kär i, säger Nour El Refai i podcasten. 

Paret skräder inte sina ord i ”Nours poddelippodd – och Henrik” och har tidigare berättat att Nour El Refai har legat med podcastens producent och att hon har fördomar om hästtjejer. 

– Min fördom är så här, hästtjejer är en mardröm att leva med, skitbra i sängen, men ganska jobbiga emotionellt att vara nära, har hon berättat och fortsatt: 

– Det finns en typ av hästtjejer, de är självständiga, de knullar argt. 

Nours kärleksfulla hyllning till Schyffert 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.