Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Schollins stora oro – för Bianca

Bianca Ingrosso är rädd att hon håller på att gå in i väggen. Foto: OLLE SPORRONG
Christina Schollin är orolig för sitt barnbarn. Foto: /IBL / /IBL

Bianca Ingrosso har nio jobb samtidigt, och är nära att bränna ut sig.

Nu skriver hon om sina minnesförluster och den konstanta tröttheten - samtidigt som familjen oroar sig för hennes hälsa.

"Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden" skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

Bianca Ingrosso, 22, är rädd att hon håller på att bränna ut sig. 

På sin blogg beskriver hon sin konstanta arbetsbörda, och slår tillbaka mot alla som säger att det inte är ett riktigt jobb att blogga eller vara känd profil, som hon är.

"Bara bloggen i sig är ett heltidsjobb! Att fota, redigera bilder, skriva texter, komma på bra innehåll, gå på möten, alla samarbeten, utkast etc… Bara där jobbar man dag som natt" skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

Profilen beskriver det som att hon har nio olika jobb - som bloggare, youtuber, Instagram-profil, modell, "Wahlgrens värld"-profil, jurymedlem i "Talang", gäst i podcaster och som känd profil.

"Allt detta gör jag dagligen (förutom Talang då är en kort men intensiv period) och alla jobben kräver olika delar, platser och tid av mig. Olika förväntningar på mig som professionella Bianca och mig som personliga, öppna och frispråkiga Bianca. För i slutändan så handlar ju allt om mig och att jag ska leverera någonting av mig själv i allt med olika sidor av mig, samt olika grader av mig själv…" skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgren avslöjar sexdetaljen – för dottern

 

Bianca Ingrosso: Jag minns ingenting längre

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso: "Mitt minne fungerar inte"

 

Men nu har det höga jobbtempot gjort att Bianca Ingrosso är nära att bränna ut sig, och kändisdottern beskriver hur hon mår av den stora pressen.

"Jag minns absolut ingenting längre, är det inte nedskrivet i min kalender existerar det inte. Mitt minne fungerar liksom inte alls. Glömmer bort tider jag ska passa, minns aldrig vad det är för dag, blandar ihop projekt, kan inte lägga fokus på något, glömmer bort folks namn, min syn har tom försämrats och blivit suddig… har helt enkelt ingen koll på något. Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden och känner ingen glädje för någonting egentligen. Helt tappat aptiten och känner mig bara otillräcklig! Jag kan knappt bli arg längre utan är ganska borta i mitt huvud och känner mig bara blasé.. så kan knappt reagera på saker längre." skriver Bianca Ingrosso i sitt blogginlägg.

 

Christina Schollin, Bianca Ingrossos mormor. Foto: EXPRESSEN

 

Nu är mormor Christina Schollin ordentligt orolig för sin dotterdotters hälsa, och skriver på sin egen blogg om rädslan att Bianca Ingrosso ska bränna ut sig.

"Denna fina, begåvade, känsliga, inkännande, verbala, omtänksamma, humoristiska, kärleksfulla – och oerhört vackra lilla kvinna, som jag älskar så mycket, visar tydliga tecken på utbrändhet! Som mormor känner jag ett oerhört behov av att kunna försöka hjälpa till och komma med några goda råd, för att förhindra att hon kraschar totalt – det vill vi inte att hon ska råka ut för – då är det mycket svårt att komma tillbaka" skriver Christina Schollin i sin blogg.