Bianca Ingrosso är rädd att hon håller på att gå in i väggen. Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso är rädd att hon håller på att gå in i väggen. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso är rädd att hon håller på att gå in i väggen. Foto: OLLE SPORRONG
Christina Schollin är orolig för sitt barnbarn. Foto: /IBL / /IBLChristina Schollin är orolig för sitt barnbarn. Foto: /IBL / /IBL
Christina Schollin är orolig för sitt barnbarn. Foto: /IBL / /IBL

Schollins stora oro – för Bianca

Publicerad

Bianca Ingrosso har nio jobb samtidigt, och är nära att bränna ut sig.

Nu skriver hon om sina minnesförluster och den konstanta tröttheten - samtidigt som familjen oroar sig för hennes hälsa.

"Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden" skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

Bianca Ingrosso, 22, är rädd att hon håller på att bränna ut sig. 

På sin blogg beskriver hon sin konstanta arbetsbörda, och slår tillbaka mot alla som säger att det inte är ett riktigt jobb att blogga eller vara känd profil, som hon är.

"Bara bloggen i sig är ett heltidsjobb! Att fota, redigera bilder, skriva texter, komma på bra innehåll, gå på möten, alla samarbeten, utkast etc… Bara där jobbar man dag som natt" skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

Profilen beskriver det som att hon har nio olika jobb - som bloggare, youtuber, Instagram-profil, modell, "Wahlgrens värld"-profil, jurymedlem i "Talang", gäst i podcaster och som känd profil.

"Allt detta gör jag dagligen (förutom Talang då är en kort men intensiv period) och alla jobben kräver olika delar, platser och tid av mig. Olika förväntningar på mig som professionella Bianca och mig som personliga, öppna och frispråkiga Bianca. För i slutändan så handlar ju allt om mig och att jag ska leverera någonting av mig själv i allt med olika sidor av mig, samt olika grader av mig själv…" skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgren avslöjar sexdetaljen – för dottern

 

Bianca Ingrosso: Jag minns ingenting längre

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso: "Mitt minne fungerar inte"

 

Men nu har det höga jobbtempot gjort att Bianca Ingrosso är nära att bränna ut sig, och kändisdottern beskriver hur hon mår av den stora pressen.

"Jag minns absolut ingenting längre, är det inte nedskrivet i min kalender existerar det inte. Mitt minne fungerar liksom inte alls. Glömmer bort tider jag ska passa, minns aldrig vad det är för dag, blandar ihop projekt, kan inte lägga fokus på något, glömmer bort folks namn, min syn har tom försämrats och blivit suddig… har helt enkelt ingen koll på något. Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden och känner ingen glädje för någonting egentligen. Helt tappat aptiten och känner mig bara otillräcklig! Jag kan knappt bli arg längre utan är ganska borta i mitt huvud och känner mig bara blasé.. så kan knappt reagera på saker längre." skriver Bianca Ingrosso i sitt blogginlägg.

 

Christina Schollin, Bianca Ingrossos mormor. Foto: EXPRESSEN

 

Nu är mormor Christina Schollin ordentligt orolig för sin dotterdotters hälsa, och skriver på sin egen blogg om rädslan att Bianca Ingrosso ska bränna ut sig.

"Denna fina, begåvade, känsliga, inkännande, verbala, omtänksamma, humoristiska, kärleksfulla – och oerhört vackra lilla kvinna, som jag älskar så mycket, visar tydliga tecken på utbrändhet! Som mormor känner jag ett oerhört behov av att kunna försöka hjälpa till och komma med några goda råd, för att förhindra att hon kraschar totalt – det vill vi inte att hon ska råka ut för – då är det mycket svårt att komma tillbaka" skriver Christina Schollin i sin blogg.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag