Schollins och Wahlgrens lyxändring i skärgårdshuset

Ur arkivet: Schollins nya utmaning.
Det lilla nya, röda huset har paret inte riktigt kunnat komma överens om.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Hans Wahlgren var motståndare till det nya huset.
Foto: Disovery plus

Christina Schollin och Hans Wahlgren lever härligt sommarliv i Stockholms skärgård. 

Och ett projekt med huset finns alltid i gång – nu berättar skådespelaren om nästa lyxiga detalj.  

”Där vi kan umgås och ha härliga middagar med hela familjen oavsett väder”, skriver Schollin på Instagram. 

Christina Schollin, 84, och maken Hans Wahlgren, 85, bor i ett hus på Norra Lagnö i Stockholms skärgård. För ett tag sedan byggde de till ytterligare ett hus på tomten för att få plats när hela stora släkten kommer på besök – något som maken till en början var helt emot. 

– Det är hennes hus helt och hållet, det är hon som vill ha det och jag som inte vill ha det, har Hans Wahlgren tidigare sagt i ”Wahlgrens värld”. 

Men ett hus blev det och nyligen visade paret också upp hur de har renoverat poolen till huset med klinkers. Runtom poolen sträcker sig ett stort trädäck som har dekorerats med bland annat krukor och ljuslyktor.

”Nu börjar vi komma i ordning med allt runt den nya poolen. Vi njuter i fulla drag. Hans och jag - och turas om att få undan alla dynor när det kommer regnskurar. Snart blir det Pool-party”, skrev Schollin då på Instagram.

Och nu har paret sett till att skaffa sig ytterligare en lyxig detalj på den härliga tomten: Nämligen ett uterum i glas. 

Så här ska uterummet se ut när det är klart.

”Här har vi haft ett partytält som Hans måste resa och riva vår och höst. Nu ska vi ha ett fast uterum som kan stå året om. Där vi kan umgås och ha härliga middagar med hela familjen oavsett väder”, berättar Schollin på Instagram. 

Snart kanske ett nytt projekt väntar paret Schollin/Wahlgren för klart är att det aldrig står still hemma hos dem på Lagnö. 

”Nu är det levererat och står och väntar på att byggas. Alltid ett projekt på gång!!!”, skriver Schollin glatt. 

Efter Schollins beslut: ”Han tycker idén är superdum”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.