Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Schollins markering mot Bianca: ”Har inga filter”

I boken ”Ett himla liv” berättar Christina Schollin öppet om karriär och privatliv.
Christina Schollin riktar en känga mot barnbarnet Bianca Ingrosso i en intervju med Svenska Dagbladet.
Foto: OLLE SPORRONG
”Hon är gränslös på ett sätt som går ut över Pernilla och som inte stämmer med verkligheten”, säger Schollin i intervjun.
Foto: OLLE SPORRONG
Schollin menar att dottern Pernilla Wahlgren behandlas på ett orättvist sätt.
Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES
”Bianca har inget filter”, menar Christina Schollin.
Foto: DPlay
Christina Schollin med maken Hans Wahlgren.
Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren på Kristallengalan 2019.
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 7

Många har slagits av Bianca Ingrossos återkommande pikar och gliringar mot mamma Pernilla Wahlgren i realityshowen ”Wahlgrens värld”.

En av dem är Wahlgrens egen mamma Christina Schollin – som nu markerar starkt mot Biancas uppförande i tv-programmet.

– Hon är gränslös på ett sätt som går ut över Pernilla och som inte stämmer med verkligheten, säger Schollin i en intervju med Svenska Dagbladet. 

Christina Schollin, 81, mångårig skådespelare i både tv-rutan och på filmduken, är aktuell med självbiografin ”Ett himla liv”.

I en ny intervju med Svenska Dagbladet ser Schollin tillbaka på sitt liv – men riktar också en känga till barnbarnet Bianca Ingrosso när realityprogrammet ”Wahlgrens värld” kommer på tal.

– Jag tycker att det är fantastiskt att ”Wahlgrens värld” har blivit den succé det är, och jag är stolt över Pernilla och Bianca, att de är så kreativa. Men de pratar om saker som är väldigt nära, och ibland tycker jag att de lämnar ut sig. Särskilt Bianca har inga filter. Hon är gränslös på ett sätt som går ut över Pernilla och som inte stämmer med verkligheten, säger hon till tidningen.

”Pernilla blir orättvist behandlad”

Christina Schollin menar också att sättet som Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso framställs i tv-programmet väcker en hel del frågor kring hur unga människor ser på sina föräldrar.

– Det kan inte vara roligt för en mamma som Pernilla, som har kämpat med barnens uppväxt utan någon hjälp av deras pappa, att utstå kritik från sina barn, och dessutom inför tv-kameran. Men de har valt att göra det offentligt, så jag kan inte säga någonting om det, mer än att jag tycker att Pernilla blir orättvist behandlad.

Schollin, som själv varit i det offentliga blickfånget under stora delar av sitt liv, betonar samtidigt att programmet är vinklat och inte ger hela bilden av barnbarnet Bianca.

– Bianca har blivit tilldelad en roll. De upptäckte att det var kul när hon var kritisk, satirisk och ironisk och tar bort när hon säger snälla saker. Men Bianca är inte bara bitsk och jag älskar henne, säger Christina Schollin till SvD.

Christina Schollin om kärleken med maken

”Det är en ynnest att få leva så länge ihop med någon”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.