Scarlett Johansson tjänar mest av alla

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Scarlett Johansson tjänar bäst av sina kvinnliga kolleger i Hollywood.
Foto: JIMMY MORRISON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Aniston är också med på listan.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Angelina Jolie har fått ett förskott på en ny film – och tjänar stora summor pengar.
Foto: EPA TT NYHETSBYRÅN

Scarlett Johansson toppar Forbes lista över de bäst betalda skådespelerskorna i Hollywood, skriver Sky News.

Stjärnan tjänade 40 miljoner dollar – alltså 367 miljoner kronor– under det senaste året.

Med på listan är också stjärnor som Jennifer Aniston och Reese Witherspoon.

Marvel-stjärnan Scarlett Johansson, 33, är Hollywoods absolut högst betalda skådespelare 2017, skriver Sky News. Det slås nu fast av Forbes, när de publicerar sin årliga lista över stjärnornas inkomster. 

Johansson, som bland annat spelar karaktären "Black widow" i succéfilmerna om The Avengers, tjänade 367 miljoner kronor under det senaste året. Med det har hon fyrdubblat sin inkomst från förra årets lista.

Förra årets bäst betalda skådespelerska Emma Stone, 29, petas alltså från tronen av Scarlett Johansson – och är inte med på årets lista överhuvudtaget.


LÄS MER: Stjärnan som tjänar mest – i hela världen


Angelina Jolie, 43, är tillbaka på Forbes lista, mycket på grund av ett förskott hon har fått för sin kommande roll i "Malificent 2", skriver Sky News.

Jennifer Aniston tjänar miljoner på reklam

Jennifer Aniston, 49, är även hon med på listan. Sajten skriver att hon tjänat de största av sina tillgångar under det gångna året på att hon har kontrakt med flygbolaget Emirates airlines och hudvårdsmärket Aveeno.

Reese Witherspoon, 42, har gjort en comeback till Forbes årliga lista. Stjärnan har gjort succé i HBO-serien "Big little lies", tillsammans med skådespelare som Alexander Skarsgård och Nicole Kidman.

Israeliska stjärnskottet Gal Gadot, som slagit igenom världen över för sin roll som Wonder woman, lyckas knipa den sista platsen på topplistan. Det är hennes första gång på Forbes lista över Hollywoods bäst betalda skådespelerskor.


LÄS MER: Skådespelarna som är mest överbetalda

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.