Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sarah Jessica Parkers stora sorg efter nära vännens död

”Sex and the City”-skådespelaren Willie Garson död
Sarah Jessica Parker och Willie Garson.
Foto: ELDER ORDONEZ / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES
Sarah Jessica Parker.
Foto: MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

När ”Sex and the City”-skådespelaren Willie Garson dog tidigare i veckan uttryckte många kolleger och närstående genast sin sorg – men Sarah Jessica Parker, en av Garsons allra närmaste vänner, var inte en av dem. 

Nu berättar hon varför.

”Det har varit outhärdligt. Ibland kan tystnad uttrycka något. Om tyngden, ångesten och magnituden av förlusten av en över 30 år lång vänskap”, skriver Sarah Jessica Parker på Instagram enligt Page Six.

Skådespelaren Willie Garson dog tidigare i veckan i sviterna av bukspottskörtelcancer. Han blev 57 år gammal.

Garson var framför allt känd för sin roll som Stanford Blatch, Sarah Jessica Parkers rollfigur Carrie Bradshaws bästa killkompis i tv-succén ”Sex and the City” och dess uppföljare på såväl film som nya tv-serien ”And Just Like That…”. Willie Garson och Sarah Jessica Parker blev mycket nära vänner även privat.

”En äkta vänskap som hade utrymme för hemligheter, äventyr, familj, sanning, konserter, bilresor, måltider, sena telefonsamtal, en gemensam hängivelse till föräldraskapet och all hjärtesorg och glädje som medföljer, framgångar, misslyckanden, rädslor, ilska och år tillbringade på inspelningsplatser (särskilt Carries lägenhet) och skratt långt in på natten som både Stanford och Carrie och Willie och SJ”, skriver Sarah Jessica Parker om sin vän på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CUNtHhyFBf0/

Sarah Jessica Parker: ”Tomrummet efter dig är en krater”

Hon lade upp flera bilder på de två tillsammans.

”Willie, jag kommer att sakna precis allt med dig och dra mig till minnes våra sista ögonblick tillsammans igen. Jag kommer att läsa varje sms från dina sista dagar igen och skriva ner våra sista samtal. Tomrummet efter dig är en krater som jag kommer att försöka fylla med alla dessa välsignade minnen”, skriver Sarah Jessica Parker och avslutar:

”Det här var hans sista ord till mig: ’Väldigt fina armband överhuvudtaget’. Vila i frid, Willie Garson.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.