Sarah Dawn Finers tuffa tid: Varit svårt

Sarah Dawn Finer är superaktuell just nu.
Foto: Magnus Ragnvid

Premium: Med ny skiva, ”Talang” och musikgala i helgen har Sarah Dawn Finer, 39, mer att göra än hon haft på en evighet. 

2020 blev ett svårt år, då jobben försvann och flera anhöriga gick bort. Nu längtar artisten efter en varsamhet i tillvaron:

– Det behövs mer omtanke, och jag är dålig på att säga till mig själv att det är okej att misslyckas, säger hon i en intervju om kulturens coronakris, musikens kraft, barnlängtan och graviditeten.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Nazistledaren som slog kvinnor

Premium: INTERVJU INIFRÅN FÄNGELSET: Andreas Johansson mördade 23-åriga Ida

Hugo Färnström dumpade Kerstin, 5, i en resväska

Premium: Mysteriet med dockvagnen • ”Flickan skrek – det gjorde ont”

”Läkarna har lekt rysk roulett med mitt liv”

Premium: Författaren Anna Karolinas ”IBS” var spridd cancer • Förrädiska symtomen