Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sarah, 23, är världs- stjärnans nya kärlek

Skådespelaren Zac Efron verkar ha hittat kärleken, efter en tuff period av missbruksproblem. Foto: ©E-PRESSPHOTO.COM / ALL OVER PRESS E-PRESS PHOTO.COM
Norska tidningen Se och hör rapporterar nu att Efron hittat kärleken i åtta år yngre Sarah Bro, en dansk proffssimmare. Foto: RALPH / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Skådespelaren Zac Efron verkar ha hittat kärleken, efter en tuff period av missbruksproblem.

Norska tidningen Se och hör rapporterar nu att Efron hittat kärleken i åtta år yngre Sarah Bro, en dansk proffssimmare.

Så sent som i helgen ska Zac Efron ha setts i den danska staden Lyngby, där Bro tränar.

”High school musical”-skådespelaren Zac Efron, 31, har levt igenom flera svåra perioder de senaste åren. Efter uppbrottet från Vanessa Hudgens 2010 har han kämpat med missbruksproblematik, och gjort comeback till vita duken efter turer till rehab.

2014 till 2016 dejtade han modellen Sami Miró, och året därpå ska han ha varit tillsammans med Alexandra Daddario.

Men de senaste två åren har det varit tyst kring Zac Efrons kärleksliv, medan skådespelaren uppmärksammats i filmer som ”The greatest showman”, ”Baywatch” och ”Extremely wicked, shockingly evil and vile”.

Nu rapporterar norska tidningen Se och hör att Zac Efron har hittat kärleken igen – i en kvinna från Skandinavien. Det är nämligen den danska proffssimmaren Sarah Bro som ska ha stulit skådespelarens hjärta. Sarah Bro representerade Danmark under sommar-OS i Rio de Janeiro 2016.

https://www.instagram.com/p/BvHrVy8AnEf/

 Zac Efron sedd i danska Lyngby

Tidningen rapporterade om romansen redan i januari, och menade att det är deras aktiva livsstil och sportintresse som har fört dem samman. Sedan dess har det varit tyst om romansryktena – fram till nu. Så sent som i helgen ska nämligen Zac Efron ha setts i den danska staden Lyngby. Lyngby är den staden där Sarah Bro tränar.

Hittills har varken Zac Efron eller Sarah Bro kommenterat ryktena om att de skulle dejta.

Även tidningar som Elle, Marie Claire och E! News har rapporterat om romansryktena mellan de två blonda och vältränade profilerna.

På Instagram visar Sarah Bro upp att hon är i Hollywood – där Zac Efron bor.

https://www.instagram.com/p/ByNwkHmgnfl/