Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sara Bolays nya kärlek – fallit för Haidar Juma

Sara Bolay om relationen till Haidar Juma
Sara Bolay
Foto: Eero Hannukainen/TT / ©Eero Hannukainen/IBL
Sara Bolay
Foto: Henrik Montgomery/TT / COPYRIGHT TT NYHETSBYRÅN
Haidar Juma
Foto: Karin Törnblom/TT / Karin Törnblom

”Ex on the beach”-drottningen Sara Bolay medverkar i den nya celebrity-säsongen – och det var då hon fick upp ögonen för Haidar Juma.

Efter de stormiga inspelningarna har de fortsatt att träffas och utvecklat starka känslor.

– Det är jag och Haidar, så är det, säger Sara Bolay.

Den 23 april har ”Ex on the beach Celebrity” premiär på Dplay, och kanalen har inte sparat på krutet – alla de största realityprofilerna medverkar, något Expressen tidigare har berättat om.

Två av profilerna som medverkar fick upp ögonen för varandra under inspelningarna – Sara Bolay, 27, och Haidar Juma, 28.

Programmet spelades in höstas, oktober-november, i Brasilien, då hade Sara Bolay och Haidar Juma aldrig tidigare träffats. Starka känslor sattes i rörelse, och de har hängt sedan dess.

När Expressen pratar med Sara Bolay berättar hon att det inte varit en spikrak väg, men att det finns en stark passion mellan dem.

– Är inte Haidar något av det snyggaste som Gud har skapat? Jag är otroligt kräsen, det gäller inte bara det yttre utan personlighet. Haidar är vacker, säger hon.

Vad är status i dag, är ni ett kärlekspar?

– Stormigt. Jag säger så här: efter regn kommer solsken. Om man är själsfränder och det är ödet, då blir det så. Oavsett vad som händer emellan, vilka ex som dyker upp på stranden.

Sara: Jag är kär i Haidar

Är du kär?

– Ja, såklart jag är det. Det är jag och Haidar, så är det.

– Vi har älskat, hatat, skrikit, gråtit. Det är väl så med kärlek.

Hur känns det att titta på den här säsongen tillsammans?

– Vi har inte fått se så mycket tillsammans. Det här är den sjukaste säsongen jag varit med om. De som har saknat den riviga Sara kommer få det. Det kommer bli tv, det är en sjuk cast och den här säsongen kommer bli grym.

Haidar Juma har varit med i flera säsonger av ”Paradise hotel”. Sara Bolay var med i den allra första säsongen av ”Ex on the beach”, men har också deltagit i senare säsonger.

https://www.instagram.com/p/B-Sa1nBlLAT/

Fick frågan flera gånger – avslöjar nu varför hon tacka ja:

Detaljen fick Josephine Qvist att tacka ja till ”Ex on the beach”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.