Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Santana om Beyoncé:
"Ingen sångerska"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Beyoncé sågas.
Foto: Matt Sayles / AP TT NYHETSBYRÅN
Carlos Santana går till hårt angrepp.
Foto: Taylor Jewell / AP TT NYHETSBYRÅN

Beyoncé gjorde succé på Grammy-galan, men fick se sig snuvad i flera kategorier där Adele i stället vann.

Santana försvarar nu Adele och går till hårt angrepp mot Beyoncé.

– Beyoncé är väldigt vacker att se på, men hon är inte en riktig sångerska, säger han enligt The Wrap.

Superstjärnan Beyoncé stod för ett bejublad framträdande på Grammy-galan i söndags – sitt första sedan hon avslöjade att hon väntar tvillingar.

Hon var nominerad i hela nio kategorier och var den stora snackisen inför galan.  Många ansåg att hon snuvades på vinsten för Årets album, som i stället gick till Adéles "25".

Men nu får Adéle stöd av gitarristen och sångaren Carlos Santana.

– Jag tycker att Adele vann för att hon kan sjunga, sjunga, har Santana sagt till australiska AP enligt New Zealand Herald.

Han tillade även:

– Med all respekt för vår syster Beyoncé, Beyoncé är väldigt vacker att se på och det är mer en "modellande form" av musik – musik för att visa en klänning – hon är inte en sångerska, sångerska, med all respekt för henne, säger Santana, skriver The Wrap.


LÄS MER: Beyoncés första show – efter tvillinglyckan

Beyoncé och Santana uppträdde tillsammans

Sågningen kommer lite oväntat, eftersom Santana och Beyoncé uppträdde tillsammans i samband med Super Bowl 2003.

Till och med Adele själv tyckte att Beyoncé förtjänade priset.

– Jag kan inte möjligtvis ta emot det här priset. Jag är väldigt ödmjuk och tacksam, men mitt livs artist är Beyoncé, och "Lemonade" var så monumentalt, och så väl uttänkt. Och så vackert och själfullt och vi fick alla se en annan se en annan sida av dig, som du inte alltid låter oss få se och vi uppskattar det, sade Adele i sitt tacktal, skriver The Wrap.…

Beyoncé förlorade även mot Adele i kategorierna "Årets album", "Årets sång" och "Bästa soloframträdande pop". Däremot så vann hon "Best Urban Contemporary Album" för "Lemonade" och för bästa musikvideo för "Formation".


LÄS MER: Beyoncé är gravid – väntar tvillingar

Beyoncés fans gick i taket

Stjärnan vann dessutom natten med sitt gudinneliknande uppträdande – där hon var klädd helt i guld – något som också kritiseras av Santana.

– Adele kan sjunga, sjunga. Hon tar inte med sig dansare och rekvisita, hon kan bara stå där och hon stod där och sjöng sången och det var allt, och det var därför hon vann, säger Santana enligt tidningen.

Santanas uttalanden fick förstås Beyoncés fans att gå i taket.

"Prince var en VERKLIG gitarrist och Carlos Santana gör margaritas", skriver en person på Twitter.

"Beyoncé höll tonen samtidigt som hon föll bakåt i en stol och tappade inte andan trots att tvillingar pressade på hennes diafragma", skriver en annan.

"Ska vi alla ignorera det faktum att Carlos Santana förolämpar Beyoncé samtidigt som han själv har samarbetat med Nickelback?", skriver en annan följare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.