Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen om penisscenen – i nya succéserien på SVT

Tyska skådespelaren Tobias Santelmann har uppmärksammats för en särskild penisscen i den norska tv-serien ”Exit”.
Foto: SVT Play/NRK
Tobias Santelmann spelar en av de fyra finansmän som lever ett dekadent dubbelliv.
Foto: SVT Play /NRK
Tobias Santelmann här med Stellan Skarshård och Hans Petter Moland på filmfestivalen i Berlin i februari 2019.
Foto: FELIPE TRUEBA / EPA EPA
Svenska skådespelaren Simon J. Berger medverkar också i den norska serien.
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

Norska tv-serien ”Exit” har snabbt slagit ”Skam” och blivit den mest streamade serien någonsin på i Norge.

I serien, som nu också finns på SVT Play finns en särskild nakenscen som väckt spekulationer.

Nu avslöjar skådespelaren Tobias Santelmann sanningen bakom scenen. 

Tv-serien ”Exit” har snabbt blivit en tittarsuccé. Den norska serien handlar om fyra män högt uppe i finansvärlden och deras dubbelliv där de kombinerar familjeliv med lyx, kokain, alkohol och prostituerade kvinnor.

Varje avsnitt av Exit börjar med en skylt om att handlingen bygger på samtal med fyra norska finansmän, och enligt norska tidningen Nettavisen har producenten sagt att 70 procent av innehållet baseras på verkliga händelser. 

Men det är kanske framför allt en scen i seriens första avsnitt som har väckt uppmärksamhet: När den skådespelaren Tobias Santelmann, som blivit känd för den svenska publiken i serier som ”Gränsland” och ”Frikänd”, syns helt naken – med en till synes helt erigerad penis.

”Måste gå runt naken”

I det norska talkshow-programmet ”Senkveld med Helene og Stian” lägger Santelmann korten på bordet – och berättar att han använder en gummipenis.

Skådespelaren förklarar hur maskören tar på sig en gummihandske och hur han själv tar av sig kläderna.

– Det tog en och en halv timme för honom att sätta fast den på mig, så att den inte skulle ramla av. Och då har jag erektion tills den ska tas av igen. Jag kunde inte kissa, jag kunde inte ha på mig kläder, jag kunde inte sätta mig ned. Så jag måste gå runt naken på inspelningen, berättar Tobias Santelmann, enligt Nettavisen.

En av huvudrollsinnehavarna är populära svenska skådespelaren Simon J Berger, som i sin intervju i ”Direkt med Niklas Svensson” i Expressen TV berättar om sina upplevelser från inspelningen av den hypade serien.


”Exit”-stjärnan Simon J Berger om nya serien:

Niklas Svensson träffar ”Exit”-stjärnan Simon J Berger i stor intervju.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.