Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen om Nanne Grönvalls ärliga bild

Nanne Grönvall drabbades för tre år sedan av utmattningssyndrom. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Nanne Grönvall drabbades för tre år sedan av utmattningssyndrom. Efter comebacken i musikalen ”Annie” avslöjar artisten nu att hon har ett nytt projekt på gång och ska satsa på en Youtube-karriär och försöka nå ut till yngre fans.Foto: LASSE SVENSSON / KVP/EXPR

Nanne Grönvall drabbades för tre år sedan av utmattningssyndrom. 

Efter comebacken i musikalen ”Annie” avslöjar artisten nu att hon har ett nytt projekt på gång och ska satsa på en Youtube-karriär och försöka nå ut till yngre fans.

– I jättemånga år har jag velat bygga upp storys och sketcher runt artistbranschen. Vi kör i gång nästa månad, berättar hon för Aftonbladet. 

För tre år sedan drabbades artisten Nanne Grönvall, 56, av utmattningssyndrom och tvingades ställa in alla uppdrag. Under förra året stod hon på scenen igen som Miss Hannigan i musikalen ”Annie” och nu har Nanne Grönvall fler nya projekt på gång. 

Bland annat ska hon satsa på Youtube för att fortsätta sin karriär.

– I jättemånga år har jag velat bygga upp storys och sketcher runt artistbranschen. Vi kör i gång nästa månad, berättar hon för Aftonbladet. 

 

 

Nanne Grönvalls ilska mot kroppshetsen

Samtidigt slår artisten tillbaka mot kroppshetsen och berättar att hon inte är rädd för att bli äldre. För ett par veckor sedan la hon upp en uppmärksammad bild på Instagram för att belysa utseendefixeringen i dagens samhälle. 

”Det är en hets i sociala medier med att folk ska se snygga ut. Så här kommer en 100% 56-årings osminkade bild. Har aldrig fattat varför osminkade bilder på tjejer eller på killar som sminkar sig, ska väcka upprörda känslor?! Tjejer precis som killar ska våga och känna sig fina med eller uran smink. Kroppshets och utseendekrav står mig upp i halsen. Man bestämmer själv, så jävla enkelt är det! Nu ser jag ut så här. Så är det bara! Take it or leave it. Men snart ska det piffas inför kvällen. Ska bli kul det också.”, skrev hon i inlägget tillsammans med en osminkad bild på sig själv. 

– Jag la ut en bild på Instagram häromveckan där jag var fullständigt osminkad, ljuset var hemskt och jag hade mörka ringar under ögonen och skrev ”Så här ser man ut när man är 56 bast”. Jag är trött på den här hetsen, förklarar Nanne Grönvall vidare. 

 

 

https://www.instagram.com/p/BtlMc8fH0tp/

Nanne Grönvall har tidigare berättat om vägen tillbaka efter kollapsen för tre år sedan.

– Jag var borta i från jobb i ett helt år och har fortfarande en bra bit på väg, så därför var jag tveksam om jag skulle ta mig an det här, har hon tidigare sagt i Nyhetsmorgon. 

– Kollapsen innebar att hela kroppen la ner, hjärnan och allt, berättade hon då.

Expressen har sökt Nanne Grönvall.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.