Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sanningen om David – som får hustrun Anna att skratta

David Batra och Carina Berg på Barncancergalan. Foto: Kanal 5
Anna Kinberg Batra, David Batra och Elvira Batra Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Carina Berg skämtade med David Batra på ”Barncancergalan” – och fick hans fru Anna Kinberg Batra att skratta högt i publiken.

Syftet med galan är att samla in månadssupportrar till Barncancerfonden – Berg låtsades vara sträng och läxa upp David Batra för att han inte blivit supporter. 

– Det kändes som att du verkligen förstod vikten av att bli barnsupporter. Du kanske har en samhällsengagerad fru, sa Carina Berg medan komikern såg generad ut.

På måndagskvällen sändes för fjärde året i rad den viktiga ”Barncancergalan - Det svenska humorpriset” på Kanal 5. Syftet med galan är att samla in månadsgivare till Barncancerfonden.

Programledaren Carina Berg skämtade med David Batra genom att antyda att han inte blivit supporter för Barncancerfonden ännu.

– Du kanske var på ”Barncancergalan” förra året. Det kändes som att du verkligen förstod vikten av att bli barnsupporter. Du kanske har en samhällsengagerad fru, sa Carina Berg.

Anna Kinberg Batra satt i publiken

David Batra spelade med genom att se djupt generad ut. Hans fru, tidigare Moderat-ledaren Anna Kinberg Batra, satt i publiken och skrattade.

– Men det går att ställa till rätta. Man kan sätta in en riktigt stor klumpsumma till Barncancerfonden, sa Carina Berg strängt.

– Ja, det kan man, sa David Batra.

Under den direktsända galan prisades svenska komiker, samtidigt som tv-tittarna hade möjlighet att hjälpa till i kampen mot barncancer genom att bidra till Barncancerfonden.