Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen om familjens tid innan ”Wahlgrens värld”

Bianca Ingrosso: "Jag får ligga iallafall"
Foto: FABIAN WESTER / DPLAY
Foto: OLLE SPORRONG

I ”Wahlgrens värld” får vi följa Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren – men deras nära relation har inte alltid varit så.

Nu avslöjar Bianca att hon inte hade någon kontakt med sin mamma tiden innan succéprogrammet.

– Vi har haft en otroligt turbulent familjerelation och har absolut inte varit den här lyckliga familjen som folk tror, säger tv-profilen i Sarah Dawn Finers podcast ”Talk to me”.

Bianca Ingrosso, 26, och Pernilla Wahlgren, 53 delar med sig av sitt liv i populära Kanal 5- programmet ”Wahlgrens värld”. De visar både glädje och tårar. 

Men från början var det inte tänkt att Bianca skulle vara en av huvudpersonerna. 

I Sarah Dawn Finers podcast ”Talk to me” berättar Bianca Ingrosso att ”Wahlgrens värld” först gick under arbetsnamnet ”Pernillas värld” och Bianca skulle endast medverka ibland och skulle inte heller få betalt. 

Men redan efter första inspelningsdagen tyckte produktionsteamet att Bianca skulle få mer utrymme. 

Bianca berättar att hon visade filmteamet runt och då skojade om sin mamma och var ironisk.

– Jag drev på mammas bekostnad och på vår (familjens reds. anm.) bekostnad, säger Bianca i podcasten och fortsätter:

– Så som folk tänker det sa jag och då kände de nog att ”här, henne ska vi ha med”.

Men den nära mor- och dotterrelation som Bianca och Pernilla har i dag har inte alltid varit så. Tiden innan ”Wahlgrens värld” var full av bråk, berättar Bianca i podden.

– Jag hade ingen kontakt med mamma när hon skrev kontrakt för ”Wahlgrens värld”. Då bodde jag i Göteborg hos Philippe och hade inte pratat med henne på fyra månader. Vi har haft en otroligt turbulent familjerelation och har absolut inte varit den här lyckliga familjen som folk tror. 

I dag har Pernilla och Bianca en nära relation, mycket tack vare programmet menar Bianca. 

– Vi tvingades mer eller mindre att bli vänner på tv. Det var dels tack vare inspelningsteamet som vi jobbade med. De fanns där och medlade, har Bianca Ingrosso tidigare sagt till Allas

Bianca Ingrosso om nya hatet: ”Rikta era vidriga ord någon annanstans”

Bianca Ingrosso om nya hatet: ”Rikta era vidriga ord någon annanstans”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.