Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom ”Vänner”- stjärnornas vänskapsfasad

”Vänner” återvänder inom kort med ett specialavsnitt.
Foto: LOUISE WIKER
”Vänner”-stjärnorna under inspelningen av serien.
Foto: LOUISE WIKER
Courtney Cox berättar om framtida planerna för ”Vänner”.
Foto: JAE C. HONG / AP

Blott två gånger har originaluppsättningen i ”Vänner” träffats efter att serien lades ner.

Det avslöjar Courtney Cox som trots det är peppad på den kommande återföreningen.

– Det kommer att bli fantastiskt, säger hon enligt Female First.

Den ikoniska tv-serien ”Vänner” lades ner 2004. På senare år har det ryktats flitigt om att en fortsättning, alternativt en nyversion, är på gång.

Mycket riktigt. Nyligen släppte produktionsbolaget Warner Bros och HBO glädjebeskedet – samtliga av originalskådespelarna kommer att medverka i ett återföreningsavsnitt.

Nu avslöjar skådespelaren Courtney Cox, 55, detaljer om återföreningen och att det inte var helt lätt att samla hela gänget igen.

– Det tog en evighet, jag vet inte hur många år, kanske 15 år. Till slut träffades vi alla och åt middag, säger Courtney Cox enligt Female First.

”Vänner”-stjärnornas sporadiska kontakt

Hittills har hela gänget – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer – bara träffats två gånger sedan serien lades ner. Men när det väl händer är det toppen stämning berättar Courtney Cox.

Den goda stämningen tycks smitta av sig på hennes förväntningar på återföreningen som hon menar att det kommer bli ”fantastiskt”.

– Det som är så spännande är att vi alla kommer för första gången träffas i ett rum och faktiskt prata om serien, säger en peppad Courtney Cox till Female First och fortsätter:

– Det kommer att bli toppen. Men vi har inte riktigt alla gjort det där innan – att faktiskt sitta ner och pratat om och minnas den här otroliga upplevelsen som vi har haft tillsammans. Det kommer att bli fantasiskt. 

Courtney Cox har tidigare berättat att så fort hon fick manuset i sina händer blev hon peppad på att spela karaktären Monica Geller, trots att hon inte hade någon aning om serien skulle bli en succé eller ej.

– Jag ville verkligen göra det. Jag tyckte att det var ett väldigt roligt manus, sa hon då.

Här återförenas ”Vänner”-stjärnorna:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.