Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom stora ändringen i Kardashians

Säsong 16 av ”Keeping up with the Kardashians” har startat nu.
Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Kim Kardashians make Kanye West har fått ett stort ansvar. Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Foto: JACKSON LEE / SPLASH NEWS / JACKSON LEE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Efter 12 år har skarpsynta fans till familjen Kardashians märkt en stor förändring på tv-serien ”Keeping up with the Kardashians”.

Nu avslöjar en uppgiftslämnare för Radar online att orsaken till ändringen i den nya säsongen beror på att Kanye West tagit över Kris Jenners roll. 

– De hänger alla på en skör tråd nu, säger personen till sajten. 

Förra helgen hade realityserien ”Keeping up with the Kardashians” premiär för sin 16:e säsong. 

Och redan efter första avsnittet noterade skarpsynta tittare att serien ändrats och förnyats. Framför allt har Kim Kardashians make, artisten Kanye West, fått ett större betydande roll både framför och bakom kameran. 

– Kanye har verkligen kreativ kontroll över innehållet i säsong 16 och det var därför tittarna såg en en helt ny nivå på produktionen under premiären, säger en uppgiftslämnare nära Kris Jenner till Radar online

Kanye West roll i säsong 16

Systrarna Jenner och Kardashians mamma, Kris Jenner, är den som tidigare haft full kontroll över familjens tv-serie, men nu ska hon ha backat en aning och låtit svärsonen ta över. 

– Kris har beslutat att låta honom ta över tömmarna lite, och hon ber för att det ökar värdet! Han har sagt till henne att saker behöver ändras och hon stoppar nu sin vision åt sidan och låter honom hoppa in, säger källan till sajten. 

 

 

Kanye West är till vardags en av världens mest kända rappare, men han är även gift med Kim Kardashian som han har tre barn tillsammans med. Inom en snar framtid får familjen ytterligare ett tillskott i form av en bebis, dock har de tagit hjälp av en surrogatmamma då Kim Kardashian tidigare drabbats av allvarliga komplikationer under sina graviditeter. 

https://www.instagram.com/p/BvsFTs5HmZG/?utm_source=ig_embed

”Hänger alla på en skör tråd”

Kanye West har under tv-seriens gång hållit en relativt låg profil och det är framför allt systrarna Kim, Khlóe och Kourtney Kardashian, tillsammans med sina lillasystrar Kylie och Kendall Jenner som varit huvudpersoner. Att rapparen nu tagit ett kliv framåt har välkomnats av dem, mycket på grund av att de hoppas att han ska rädda tv-seriens framtid. 

– De hänger alla på en skör tråd nu och de hoppas verkligen att Kanyes vision för programmet leder till att intresset ökar inför premiären och för hela säsongen, säger uppgiftslämnaren. 

”Keeping up with the Kardashians” sänts sedan 2007 och är nu inne på säsong 16. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.