Stjärnans förändring – efter succéserien

Under många år skönhetsopererade skådespelerskan på grund av pressen hon upplevde på sig själv och sin kropp – men inte längre.
Foto: JOSEPHINE SANTOS, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Melissa Gilbert gjorde succé som barn i den populära tv-serien "Lilla huset på prärien".
Foto: - - / OKÄND
Tv-serien var enormt populär.
Foto: FOTO FRÅN TV4. / TV4
Melissa Gilbert.
Foto: CHRIS BEHNKE / ALL OVER PRESS NATIONAL PHOTO GROUP

Melissa Gilbert gjorde succé som barn i den populära tv-serien "Lilla huset på prärien".

Sedan gjorde hon allt för att uppfylla Hollywoods hårda skönhetskrav.

Efter alla år berättar nu skådespelaren att hon har fått nog – och aldrig mer kommer att genomföra några skönhetsingrepp.

– Jag gick samma väg som så många andra – jag fixade näsan, brösten, använde fillers och Botox, men inte längre, berättar hon enligt Daily Mail.

Efter succéstarten på sin skådespelarkarriär som  Laura Ingalls Wilder i den populära tv-serien "Lilla huset på prärien" gjorde Melissa Gilbert, 53, allt för att passa in i Hollywoods skönhetsideal.

Under många år skönhetsopererade skådespelerskan på grund av pressen hon upplevde på sig själv och sin kropp – men inte längre.

Nu berättar stjärnan i en intervju med tidningen First For Women hur hon efter beslutet känner sig som en helt ny människa.

– Det finns en mentalitet i Hollywood som inte accepterar kvinnor att åldras eller att gå upp i vikt eller helt enkelt vara sig själva, berättar hon för tidningen.


Melissa Gilbert opererade kroppen

Skådespelerskan berättar hur hon gjorde allt fler ingrepp på sin kropp för att vara perfekt för Hollywood, men att hon nu har lagt den tiden bakom sig.

– Jag gick samma väg som så många andra – jag fixade näsan, brösten, använde fillers och Botox, men inte längre. Jag har tagit bort mina bröstimplantat och jag använder mig inte längre av fillers eller Botox eftersom jag är en 53 år gammal kvinna och jag försöker omfamna den här åldersprocessen, berättar hon.


LÄS MER: Därför opererade stjärnan brösten 

Melissa Gilbert spelade Laura Ingalls Wilder i "Lilla huset på prärien".
Foto: / OKÄND

Melissa Gilbert tog bort bröstimplantaten

Redan 2015 bestämde hon sig för att ta bort sina bröstimplantat.

– Jag är tacksam för att min kropp klarar av att stå emot svåra hälsoproblem och allvarliga ingrepp, berättade hon då.

Tack vare sitt beslut känner sig skådespelerskan nu lycklig och redo att låta sin kropp åldras naturligt.

– Just nu är jag fysiskt utan smärta och hyfsat hälsosam och stark, berättar hon.


LÄS MER: Melissa Gilberts liv efter "Lilla huset på prärien" 


Efter "Lilla huset på prärien" har Gilbert synts fler film- och tv-roller i bland annat ”Nip/Tuck”, ”The Diary of Anne Frank” och ”Choices of Heart” och 2012 var hon en av deltagarna i amerikanska ”Let's Dance” där hon slutade på en femteplats.

Vid sidan av sin film och tv-karriär har hon även gett ut böcker. Bland annat sina memoarer där hon berättat om sitt liv bakom kameran under tiden med "Lilla huset på prärien". 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.