Charlotte Perrelli slår tillbaka mot hårda kritiken. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSENCharlotte Perrelli slår tillbaka mot hårda kritiken. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Charlotte Perrelli slår tillbaka mot hårda kritiken.  Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Charlotte Perrelli fick kritik för sin lyxsemester. Foto: SVEN LINDWALLCharlotte Perrelli fick kritik för sin lyxsemester. Foto: SVEN LINDWALL
Charlotte Perrelli fick kritik för sin lyxsemester.  Foto: SVEN LINDWALL

Sanningen bakom Perrellis lyxresa

Publicerad
Uppdaterad

Charlotte Perrelli, 43, har fått kritik efter sin lyxsemester i Karibien med familjen.

Nu slår hon tillbaka mot kritiken och påhoppen.

"Konstigt att du utgår från att alla gör och får allt gratis", skriver hon på blogg.

Sångerskan Charlotte Perrelli, 43, är just nu på en lyxresa i Karibien tillsammans med sin familj för att fira sin pappa som blev pensionär förra året. 

Bloggkollegerna  Pernilla Wahlgren, 49, och Magdalena Graaf, 42, råkar vara på exakt samma resa med lyxkryssningsfartyget Harmony of the Seas.

Det har fått en del av Charlotte Perrellis följare att reagera. En del antyder att resan skulle vara betald.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxiga kärleksresa 

Charlotte Perrelli: "Tänkte bara förtydliga"

Nu slår Charlotte Perrelli tillbaka mot kritiken och berättar sanningen bakom resan. Hon förklarar att resan inte är betald utan att de gjort rätt för sig.

https://www.instagram.com/p/BazU_2IgNoU/?hl=sv&taken-by=laperrelli

"Tänkte bara förtydliga att Pernilla hade bokat samma rutt/resa eftersom det är höstlov men på en annan båt, extremt konstigt, vi var hyfsat förvånade när vi insåg det men därför bokade de nu om och nu åker samma båt som vi, skitkul! De filmar för sin reality men den har vi inget med att göra. Vi har betalat våra biljetter och åker för att ha semester med familjen så vi kommer inte medverka. Vill förtydliga det då det kommit gliringar om bloggträffar i Karibean", skriver hon på sin blogg.

När en av bloggläsarna skriver "Bloggträff i Karibien" svarar Charlotte Perrelli:

"Har betalt en förmögenhet för denna resa som dessutom är en present".

https://www.instagram.com/p/BbBIdKGAiTI/?hl=sv&taken-by=laperrelli

Hon forsätter:

"Konstigt att du utgår från att alla gör och får allt gratis. Jag betalar hellre för mig och har semester än att behöva jobba när jag är i väg med familjen", skriver hon.

LÄS MER: Charlotte Perrelli har miljoner i tillgångar

Pernilla Wahlgren: "Jag bokade om"

Även Pernilla Wahlgren har kommenterat kritiken. Hon berättar att hon först hade bokat en annan av Royal Karibiens båtar.  

"Jag bokade om när det visade sig att Charlotte och hennes familj skulle åka med denna båt samma vecka. De reser nämligen också med tre generationer och firar födelsedagar , så det blir ju roligare om man kan fira det tillsammans för allas skull", skriver hon på bloggen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag