Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom Perrellis lyxresa

Charlotte Perrelli slår tillbaka mot hårda kritiken.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Charlotte Perrelli fick kritik för sin lyxsemester.
Foto: SVEN LINDWALL

Charlotte Perrelli, 43, har fått kritik efter sin lyxsemester i Karibien med familjen.

Nu slår hon tillbaka mot kritiken och påhoppen.

"Konstigt att du utgår från att alla gör och får allt gratis", skriver hon på blogg.

Sångerskan Charlotte Perrelli, 43, är just nu på en lyxresa i Karibien tillsammans med sin familj för att fira sin pappa som blev pensionär förra året. 

Bloggkollegerna  Pernilla Wahlgren, 49, och Magdalena Graaf, 42, råkar vara på exakt samma resa med lyxkryssningsfartyget Harmony of the Seas.

Det har fått en del av Charlotte Perrellis följare att reagera. En del antyder att resan skulle vara betald.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxiga kärleksresa 

Charlotte Perrelli: "Tänkte bara förtydliga"

Nu slår Charlotte Perrelli tillbaka mot kritiken och berättar sanningen bakom resan. Hon förklarar att resan inte är betald utan att de gjort rätt för sig.

https://www.instagram.com/p/BazU_2IgNoU/?hl=sv&taken-by=laperrelli

"Tänkte bara förtydliga att Pernilla hade bokat samma rutt/resa eftersom det är höstlov men på en annan båt, extremt konstigt, vi var hyfsat förvånade när vi insåg det men därför bokade de nu om och nu åker samma båt som vi, skitkul! De filmar för sin reality men den har vi inget med att göra. Vi har betalat våra biljetter och åker för att ha semester med familjen så vi kommer inte medverka. Vill förtydliga det då det kommit gliringar om bloggträffar i Karibean", skriver hon på sin blogg.

När en av bloggläsarna skriver "Bloggträff i Karibien" svarar Charlotte Perrelli:

"Har betalt en förmögenhet för denna resa som dessutom är en present".

https://www.instagram.com/p/BbBIdKGAiTI/?hl=sv&taken-by=laperrelli

Hon forsätter:

"Konstigt att du utgår från att alla gör och får allt gratis. Jag betalar hellre för mig och har semester än att behöva jobba när jag är i väg med familjen", skriver hon.

LÄS MER: Charlotte Perrelli har miljoner i tillgångar

Pernilla Wahlgren: "Jag bokade om"

Även Pernilla Wahlgren har kommenterat kritiken. Hon berättar att hon först hade bokat en annan av Royal Karibiens båtar.  

"Jag bokade om när det visade sig att Charlotte och hennes familj skulle åka med denna båt samma vecka. De reser nämligen också med tre generationer och firar födelsedagar , så det blir ju roligare om man kan fira det tillsammans för allas skull", skriver hon på bloggen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.