Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom modellens omtalade kropp

Fotomodellen Elle MacPherson har fått stor uppmärksamhet på grund av nya bilder från en strand i Australien.Foto: MATT DUNHAM / AP
Elle MacPherson fick smeknamnet ”The body" för över trettio år sedan. Foto: KHAPGGBM / MEGA / KHAPGGBM / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Foto: VIPIX / SPLASH NEWS / VIPIX / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Foto: MATT SAYLES / AP

Elle MacPherson fick smeknamnet ”The body" för över trettio år sedan. 

Vid 53 års ålder uppmärksammas supermodellens kropp återigen – och nu avslöjar MacPherson hemligheten bakom sitt välmående.

”På många sätt är jag i bättre form nu”, berättar hon i Get the gloss.

Fotomodellen Elle MacPherson har fått stor uppmärksamhet på grund av nya bilder från en strand i Australien.

Supermodellen, som en gång i tiden kallades för ”The body”, visar nu vid 53 års ålder upp sin form – och berättar att hon mår bättre än någonsin.

Tidigare i år berättade stjärnan i en krönika på Get the Gloss om sitt liv och avslöjade sina bästa knep för att hålla sig frisk och välmående.

 

LÄS MER: Fansens ilska efter modellens rumpbild 

 

Det första hon gör är att dricka hett citronvatten klockan 5 på morgonen, sedan sätter hon upp mål för dagen samtidigt som hon utövar jag andningsövningar och meditation. 

”Så fort jag har klivit upp dricker jag varmt citronvatten. Jag brukade ta en dubbel espresso för att få i gång ämnesomsättningen, men det gav ingen effekt. Idag lägger jag till lite cayennepeppar i mitt citronvatten om jag behöver en boost. Det fungerar”, skriver hon enligt Daily Mail. 

Hon ser även till att få ordentligt med sömn, och släcker lampan vid kvart i nio på kvällen.

 

https://www.instagram.com/p/BgkJELFB_ZZ/?taken-by=ellemacphersonofficial

Elle MacPherson ändrade livsstil vid 50

Supermodellen berättar att hon mer eller mindre bytte livsinställning när hon passerade 50.

”Att bli 50 år var en vändpunkt för mig. Jag insåg att min livsstil behövde justeras. Jag lärde mig att lyssna på vad min kropp behöver, inte vad jag trodde att den behövde.”, skriver hon.

Samtidigt som hon ändrade sin kost började hon även med en ny typ av träning. I stället för intensiv workout har hon succesivt gått över till mer naturliga motionsformer, som cykling, simning, pilates och yoga.

”På många sätt är jag i bättre form nu”, skriver hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.