Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom modellens nakenbild

Ellinor Bjurström går igenom en jobbig period i livet.Foto: /IBL / /IBL
Ellinor Bjurström med Jimmy Olsson.Foto: JULIA DANSARIE

Modellen Ellinor Bjurström går igenom en svår tid i sitt liv.

Med en bild på Instagram så berättar modellen om den jobbiga perioden som gör att hon inte ens vill lämna sängen.

"Jag har föreställt mig hur det skulle kännas, men jag var inte ens i närheten av att ha rätt" skriver Ellinor Bjurström på Instagram.

Modellen Ellinor Bjurström delar ofta med sig av båda glada och jobbiga tider i livet. Hon har tidigare diskuterat sin hudsjukdom psoriasis och kroppsideal med sina följare på sociala medier.

Nu avslöjar modellen att hon går igenom en jobbig tid i privatlivet, och inte har någon lust att göra annat än att ligga hemma i sin säng. Med en bild där hon har blommor i håret och inga kläder skriver hon på Instagram:

"Just nu går jag igenom en jobbig period. Jag har föreställt mig hur det skulle kännas, men jag var inte ens i närheten av att ha rätt. Jag går igenom något privat som jag valt att inte dela med mig av än, vem vet, någon dag kanske jag öppnar upp mig för er. Den dagen jag känner mig redo. För just nu känner jag mig bara redo för att vara hemma i min säng, absolut inget annat.

 

LÄS MER: Ellinor Bjurström hyllas för starka bilden på sin sjukdom

 

Ellinor Bjurström stöttas av följarna efter ärliga inlägget

Ellinor Bjurströms följare och fans stöttar henne bland kommentarerna, och hyllar henne samtidigt för den avklädda bilden.

"Vilken fantastisk bild!!! Ta hand om dig och alla har rätt att må dåligt men det finns alltid någon som finns där för dig!" skriver en person.

"Styrkekramar till dig. Och du ska veta att du har all rätt att vara privat. Du har ingen skyldighet på nåt vis att berätta för omvärlden vad du går igenom. Gör det som känns rätt för dig." skriver en annan person.

https://www.instagram.com/p/BbzL94GFKl8/?hl=sv&taken-by=ellinorbjurstrom

LÄS MER: Modellens ärliga ord om krisen: ”Hatade mig själv”

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.