Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom kontroversiella romansen i ”Vänner”

Jennifer Aniston och Matt LeBlanc.Foto: KANAL 5
Skaparen bakom ”Vänner” berättar om kontroversiella relationen.Foto: WARNER BROS INC. / KANAL 5

Att karaktärerna Rachel Green och Joey Tribbiani hade en relation i en säsong av ”Vänner” var ett kontroversiellt beslut som förvirrade fansen.

Nu berättar seriens skapare varför karaktärerna hade en kärleksrelation, skriver Radio Times.

Karaktärerna Rachel Green, som spelades av Jennifer Aniston, och Joey Tribbiani, som spelades av Matt LeBlanc, hade en kärleksrelation i den åttonde säsongen av ”Vänner”.

Många fans förvånades över att de två karaktärerna hade ett förhållande och skaparna själva menar att de visste att beslutet var kontroversiellt.

Nu berättar David Crane, en av personerna bakom ”Vänner”, att det var just för att förhållandet ansågs vara ”fel” som de ville ha med det.

– Det finns förhållanden som inte ska vara. Även om du älskar någon, så är det inte den du är menad att vara med, säger David Crane till Radio Times.

”Visste att det skulle ta slut”

Vidare förklarar David Crane att de visste att Joey och Rachels förhållande inte skulle hålla i längden.

– Vi älskade att Joey blev mer känslosam och att det lät Matt LeBlanc visa färger som inte hade fått komma fram i serien tidigare, säger David Crane till Radio Times.

Han fortsätter:

– Joey och Rachel, vi visste alltid att det skulle ta slut. Hon var gravid med Ross barn. Vi visste alltid att det var... dömt. Men förhoppningsvis på ett intressant, rörande och övertygande sätt.

Det gör skådespelarna från ”Vänner” i dag

Det har de gjort sedan succéserien.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.