Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sanningen bakom "Hollywoodfruar"

Gunilla Persson berättar om inspelningarna av Svenska Hollywoodfruar Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Isabel Adrian. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Gunilla Persson hävdar att "Svenska Hollywoodfruar" är uppgjort, och att hon uppmanas bråka under inspelningarna.

I sin podcast "The Gunilla podcast" avslöjar hon sin sanning om programmet - samtidigt som TV3 slår tillbaka mot anklagelserna.

– Det blir ingen tv om du inte sätter i gång, säger Gunilla Persson att hon fått höra av programmets producenter.

Bråken mellan Gunilla Persson och Isabel Adrian är framtvingade av producenter - hävdar Gunilla Persson.

I sin podcast "The Gunilla podcast" säger "Svenska Hollywoodfruar"-profilen att hon under inspelningen av programmet uppmuntrades till att börja bråka.

– Producenten vinkade till sig mig och sa: ”Gunilla, fotograferna börjar verkligen klaga och vill sluta filma nu. Det blir ingen tv om du inte sätter i gång, du måste sätta i gång nu”, förklarar Gunilla Persson i sin podcast, och  säger att hon har förståelse för hur tv-branschen fungerar.

– Jag kan förstå dem också, det handlar om tv-ratings, tittarsiffror och action. Ingen vill se oss ha kafferep, säger Persson i podcasten.

 

LÄS MER: Storbråk bryter ut under "Svenska Hollywoodfruar"

 

Gunilla Persson: Jag bad om ursäkt till Isabel Adrian

 

LÄS MER: Gunilla Persson lämnar Hollywood för nya jobbet

 

Hon förklarar att hon ståt för vad hon sagt i "Svenska Hollywoodfruar", men är samtidigt besviken på hur programmet är klippt. När Persson ska ha bett om ursäkt för en kommentar till Isabel Adrian togs det inte med i programmet, uppger Gunilla Persson.

– Ni såg vad jag sa, jag tycker det var bra sagt, förutom en sak; ”Vad ful du är inuti och utanpå”. Det var inte meningen att jag skulle säga att hon är ful på utsidan, det ser u alla att Isabel Adrian inte är ful. Så det bad jag om ursäkt för. Men ni tror väl inte det kom med i tv, nej nej. Man drar i stället på sådana kommentarer

Susanne Nylén är presschef för MTG Sverige, och hon menar att Gunilla Persson inte har tvingats göra något hon inte vill.

– Det som händer i programmet det har hänt. Som alltid på en tv-inspelning och i reality finns det en redaktion som stöttar upp. Vad exakt som sagts eller inte kan jag inte uttala mig, men ingen tvingas till att göra eller säga saker de inte vill i programmet, säger Susanne Nylén till Hänt.