Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanningen bakom Chris O'Neills bolag – skulden

Kungen och drottningen har nu så mycket som sju barnbarn.
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine på Öland förra sommaren.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Chris O Neill och prinsessan Madeleine med barnen – prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.
Foto: ANNA-LENA AHLSTRÖM / KUNGAHUSET
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gifte sig 2013. Det var inte ett svårt beslut att välja bort prinstiteln, har han berättat.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / IBL

Premium: Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lever ett privilegierat liv i ett av Floridas mest burgna områden, där de nyligen köpte en villa för 30 miljoner kronor. 

Chris O'Neill valde bort prinstiteln för att kunna fortsätta sin finanskarriär, och efter bröllopet startade han egna bolaget Wilton Payments.

Men de senaste redovisningarna visar att bolaget går med förlust och inte har varit någon inkomstkälla för Chris O'Neill.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.