Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom Cameron Diaz tystnad

Cameron Diaz.
Foto: JOHN RASIMUS, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Foto: PHOTOGRAPHER GROUP / SPLASH NEWS / PHOTOGRAPHER GROUP / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

För bara sex år sedan var Cameron Diaz, 47, en av de största kändisarna i Hollywood.

Men plötsligt försvann hon från offentligheten och sociala medier.
Nu berättar källor om orsakerna bakom det dolda livet, skriver New York Post.

Under 2014 var Cameron Diaz på framsidan av flera av världens mest magasin, däribland Harper's Bazaar, InStyle och Self. Samma år besökte hon även den populära tv-showen ”Saturday night live” för fjärde gången. Cameron Diaz hade dessutom roller i tre filmer – ”Annie”, ”The other woman” samt sexkomedin ”Sex tape” med Jason Segel. 

Ja, producenterna stod på rad för att få arbeta med filmstjärnan. 

Men helt plötsligt försvann Cameron Diaz från offentligheten och sociala medier. Bortsett från några få uppträdanden och intervjuer under de senaste åren har det varit väldigt tyst. Inga nya filmroller och inga nya framträdanden i tv-serier och talkshows.

Cameron Diaz själv beskrev det som att hon ”pensionerat sig” i en intervju med Entertainment Weekly.

Prioriterade att bli mamma

I början av januari 2020 berättade hon och maken Benij Madden, 40, för världen i ett Instagraminlägg att de fått en liten dotter, Raddix Madden, vilket Expressen tidigare rapporterat om.  

Nyheten om den lilla flickan blev inte bara en nyhet för fansen – utan också för människor som tidigare varit i Cameron Diaz och parets närhet. 

– De höll sig för sig själva. Ingen utanför deras tighta krets har kontakt med dem, säger en manusförfattare som tidigare arbetat med skådespelaren. 

Enligt källor ska föräldraskapet ha varit en stor anledning till att Diaz tog ett steg tillbaka från offentligheten, skriver New York Post.

– De försökte jättelänge att få barn. De testade akupunktur, olika dieter, provrörsbefruktning. De träffade de bästa fertilitetsläkarna och de försökte adoptera, säger Diaz vän, och tillägger att Raddix Madden föddes genom surrugatmödraskap. 

– För Cameron var det här hennes högsta prioritet, framför skådespelandet eller skriva böcker.

https://www.instagram.com/p/B63glM7BQAw/?utm_source=ig_web_copy_link

Slutade med sociala medier

Under 2014 hände två stora förändringar i Cameron Diaz liv. 

Hon slutade med sociala medier. 

– Att människor använder sociala medier för bekräftelse från en massa främlingar är farligt. Vad är poängen, sa hon till Cosmopolitan.

Senare återvände skådespelaren till sociala medier, bortsett från ett avbrott mellan 2016 och 2018, men Cameron Diaz publicerar ytterst sällan inlägg – och ännu mer sällan är hon privat. 

En annan orsak till vändingen i Cameron Diaz liv var mötet med maken Benji Madden, gitarrist och sångare i rockbandet Good Charlotte, 2014. 

När hon träffade Benji Madden förändrades allt. Han skilde sig markant från hennes tidigare pojkvänner: Han var hemmakär, gillade att laga mat och var intresserad av hälsa.

Det var också med honom som moderskapet plötsligt blev intressant. 

”Benji är en fantastisk pappa” 

New York Post skriver att lilla Raddix fortfarande sover i sin spjälsäng i föräldrarnas sovrum, men snart ska hon flytta in i sitt eget rum. 

En vän till Diaz berättar att paret tillbringar mycket tid i huset tillsammans med dottern och det inte finns så mycket intresse av att gå ut eller visa sig i offentligheten. 

– Benji är en fantastisk pappa och de har inget intresse av att ha någon barnskötare, de vill göra allt själv, säger en källa, skriver New York Post.

Cameron Diaz och Benji Madden.
Foto: CRYSTAL PICTURES / STELLA PICTURES

Inte klar med karriären

Trots att Cameron Diaz inte skådespelar längre – och hade sin senaste filmroll 2014 – betyder det inte att hon är helt klart med sin karriär. 

– Hon älskar att skriva böcker, säger en tidigare assistent till Diaz

Skådespelaren är sedan tidigare författare till böckerna The Body Book och The Longevity, från 2013 respektive 2016. Stjärnan har länge varit intresserad av hälsa, yoga, pilates och akupunktur. 

– Jag gissar att hon kommer skriva en bok om hur det är att bli mamma i 40 årsåldern, säger en källa, skriver New York Post

https://www.instagram.com/p/BGH31z8CF64/?utm_source=ig_web_copy_link

TV: Skådespelerskans känslosamma hälsning öppet inför fansen

Skådespelerskans känslosamma hälsning öppet inför fansen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.