Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom avhoppet från Netflix succéserie

Enligt en källa ska det ha handlat om oenighet mellan Page och producenten.
Foto: LIAM DANIEL / AP TT NYHETSBYRÅN
På Instagram tog Regé-Jean Page farväl genom att posta en bild när han var sin karaktär Simon, Duke of Hastings.
Foto: Instagram

Regé-Jean Page har fått stor uppmärksamhet efter att han lämnade ”Bridgerton”. 

Det har spekulerats i varför skådespelaren valde att tacka nej till att medverka i säsong två av succéserien – och enligt en källa ska det ha handlat om oenighet mellan Page och producenten.

– Han var inte nöjd med vad som var planerat för hans karaktär för säsong två, berättade en källa i Hollywood för Pagesix. 

Det var i slutet av januari som det stod klart att det blir en säsong två av Netflix serie ”Bridgerton” – men utan Regé-Jean Page som Simon, Duke of Hastings. Page avhopp gjorde fansen besvikna och det började spekuleras i varför han hade lämnat serien. 

”Regé översvämmas av erbjudanden”

En av teorierna handlade om att han bara hade skrivit på ett kontrakt på ett års tid och att han ville satsa på sin växande filmkarriär – men enligt en källa till Pagesix ska det ha handlat om oenighet. 

– Regé kommer inte tillbaka till ”Bridgerton” på grund av kreativa skillnader mellan honom och (verkställande producenten) Shonda Rhimes samt hennes team, berättade en källa.

– Han var inte nöjd med vad som var planerat för hans karaktär för säsong två, han skulle inte ha varit en karaktär som stod i fokus i serien. Dessutom har Regé översvämmats av erbjudanden om andra intressanta och utmanande huvudroller, sa källan.

Källan menar dock att Regé-Jean Page och Shonda Rhimes ska ha skiljts åt som vänner.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.