Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen bakom Adeles totala kroppsförvandling

Adeles tränare ger sina bästa tips för bättre hälsa
Artisten Adele har genomgått en stor förändring.Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Nu avslöjar personliga tränaren hur förändringen gått till.Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Adele 2016.Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN

Världsstjärnan Adele har gjort en omfattande hälsoresa, och gått ner 45 kilo med hjälp av träning och bra kost.

Nu berättar hennes personliga tränare Pete Geracimo om artistens livsstilsförändring, och delar med sig av sina bästa träningstips.

– Träningspassen varierade alltid mellan kroppsvikt och träningsband till att jobba med styrketräning och boxning, säger tränaren i en intervju med Insider.

Världsartisten Adeles stora förvandling har knappast undgått någon. Det senaste året har ”Skyfall”-sångerskan tappat 45 kilo, och förvånat fansen med sitt nya utseende. Många har ifrågasatt huruvida artisten mår bra som gjort en sådan stor kroppsändring efter skilsmässan från Simon Konecki, och spekulerat i hennes mentala hälsa.

Nu går Adeles personliga tränare Pete Geracimo ut och försvarar Adeles träningsresultat, och menar att artisten mår bättre än någonsin.

– Jag gör inte reklam för pulver, piller eller konstiga dieter. Du ska träna, äta, sova och må bra. Att under en längre period följa goda rutiner är A och O, säger Adeles tränare Pete Geracimo till Insider.

– Allt som krävs är att tro på sig själv att man kan göra det, vara konsekvent i sitt agerande och ha disciplin.

Personliga tränare: Det krävs tålamod

Pete Geracimo menar att den som vill göra permanenta hälsoförbättringar i stil med Adele ska ha tålamod, och inte ge sig på snabba dieter och hälsokurer.

– Mitt främsta råd till någon som vill göra hälsosamma förändringar för sig själva är att vara trogen hela processen och att framför allt vara hälsosam. Snabba resultat tenderar att vara flyktiga, medan långsamma och gradvisa förändringar brukar hålla längre.

På Instagram har Geramico delat med sig av en bild från Adeles träning, och hyllar artisten.

”Är så stolt över den här speciella damen. Hon har tagit kontroll över sitt liv och gjort de nödvändiga förändringarna för att fokusera på sig och sitt liv”, skriver han på Instagram.

 

 

https://www.instagram.com/p/B_2hxoPDaay/?utm_source=ig_embed

Han berättar att det har varit svårt för dem att träna ihop samma tid varje vecka, eftersom hon lever ett speciellt liv.

– Eftersom hon är den hon är, så var det alltid svårt med schemat, för hon blir alltid dragen i olika riktningar. På en bra vecka kunde vi träffas två-tre gånger. Träningspassen varierade alltid mellan kroppsvikt och träningsband till att jobba med styrketräning och boxning. Jag brukade också kasta in konditionsutmaningar för att hålla henne på tårna.

 

Adeles tränare ger sina tre bästa tips för bättre hälsa

1. En välbalanserad och inkluderande kostplan.

2. Träna regelbundet, få upp pulsen och kliv utanför din bekvämlighetszon.

3. Få god energigivande sömn som tillåter din kropp och ditt sinne att reparera och återhämta sig.

*SPOILER* Det här avsnittet av "Ex on the beach" är tillgängligt för alla den 26 maj på Dplay.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.