Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanningen avslöjad: därför försvann Megan Fox från succén

Skådespelaren Megan Fox fick kicken från ”Tramsformers”.
Foto: BROADIMAGE/REX / BROADIMAGE/REX REX FEATURES
Foto: IMAGENCY SYNDICATION / STELLA PICTURES IMAGENCY SYNDICATION
Foto: PARAMOUNT PICTURES / STELLA PICTURES ZUMA PRESS

Skådespelaren Megan Fox fick plötsligt sparken från succéserien ”Transformers”.

Nu avslöjas konflikten bakom kulisserna.

– Han vill vara som Hitler på inspelningar, och han är det, säger Megan Fox till Wonderland.

När skådespelaren Megan Fox fick en roll i första filmen av succéserien ”Transformers” gick hennes karriär spikrakt uppåt.

Efter att originalfilmen släppts 2007 medverkade Megan Fox även i uppföljaren ”Transformers: De besegrades hämnd” 2009 – men sedan tog det abrupt stopp.

När det blev dags för en tredje film i genren sparkades Megan Fox och ersattes av Rosie Huntington-Whiteley.I en sammanställning av nöjessajten Nicki Swift avslöjas nu vad som blev Megan Fox fall – och orsakerna är flera.

Skådespelarens första snedsteg var att jämföra filmens regissör Michael Bay med Hitler i en intervju med Wonderland.

– Han är som Napoleon och vill skapa ett rykte som en galen, ökänd man, sade Megan Fox i intervjun och fortsatte jämförelserna:

– Han vill vara som Hitler på inspelningarna, och han är det.

Megan Fox om Michael Bay: ”som Hitler”

Jämförelsen gick inte hem hos regissören. Inte heller det faktum att Megan Fox anklagade Michael Bay för att utsätta henne och motspelaren Shia LaBeouf för livsfara under inspelningen.

Efter Hitler-jämförelsen gav producenten Steven Spielberg regissören rådet att sparka skådespelaren. Men enligt Michael Bay själv var det inte Hitler-kommentaren som fick bägaren att rinna över. I stället var det Megan Fox lathet och bristande arbetsmoral.

– Förlåt att jag tvingade dig att arbeta 12 timmars dagar. Förlåt att jag tvingade dig att komma i tid, sade Michael Bay i en intervju till GQ.

Även motspelaren Shia LaBeouf höll med regissören om att Megan Fox inte klarade av branschen hårda arbetsklimat. Inte heller produktionens filmarbetare gillade Megan Fox. Tre personer ur teamet kritiserade skådespelaren i ett öppet brev och kallade henne bland annat ”dum som en sten”.

Efter att Megan Fox fått sparken gjorde hon ett uttalande och hävdade att det var hon själv som valde att inte återvända i rollen som Mikaela Banes.

Nu tycks dock stridsyxan vara begraven. Trots den ilskna konflikten uppgav Megan Fox nyligen i en intervju med Andy Cohen att hon och regissören i dag är goda vänner.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.