Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sannas överraskning till Anis – mitt på scen

Anis Don Demina i tisdagens Allsång på Skansen.
Foto: SVT
Sanna Nielsen och Anis Don Demina i tisdagens Allsång på Skansen.
Foto: SVT
Sanna Nielsen och Anis Don Demina i tisdagens Allsång på Skansen.
Foto: MAGNUS ANDERSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Sanna Nielsen och Anis Don Demina i tisdagens Allsång på Skansen.
Foto: MAGNUS ANDERSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Anis Don Demina tog en paus – men nu är han tillbaka. 

Under tisdagens ”Allsång på Skansen” blir han även rejält överraskad. 

– Är det verkligen okej, säger han i programmet. 

Artisten Anis Don Demina, 27, valde för drygt en månad sedan att pausa sin karriär, och fokusera på sitt eget välmående.

Artisten publicerade då ett långt inlägg på Instagram där han förklarade varför han behövde dra sig undan. 

”Förlåt. Från och med i morgon så kommer jag logga ut. Alla sociala medier kommer skötas av mitt team och tyvärr kommer inga DM’s besvaras eller så. Jag måste ha ett break. Jag har gasat på konstant i över 3 år utan att stanna upp och fråga mig själv hur jag mår. Jag har gått igenom vissa saker den här våren som jag inte ens önskar på min värsta fiende”, skrev Anis Don Demina då. 

Men under tisdagens ”Allsång på Skansen” på SVT gjorde Melodifestivalen-profilen comeback. I programmet väljer han att sjunga ”En kväll i juni” , även känd som ”Han tog av sig sin kavaj” med text och musik av Lasse Berghagen. Låten har blivit en av Berghagens mest kända låtar och när han uppträdde med sin välkända låt brukade han ha på sig en blåkavaj – som Nielsen tog fram på Skansen-scenen. Don Demina blir då märkbart glad och utbrister att det är en ära:

– Är det verkligen okej Lasse att jag lånar den här?, säger han. 

Fastnade för låten på en Ålands-kryssning 

Anis Don Demina säger i programmet att han fastnade för Berghagens låt efter att han hört en kapten nynna på den välkända melodin. 

– Vi var på turné på Åland och så kom kapten ner och sjöng den och då tänkte jag ”det här är bland de vackraste låtar jag hört”, säger artisten i programmet. 

Anis Don Deminas livsförändring

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.