Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sannas dolda kollaps – berättar nu: ”Ramlade rakt ner på golvet”

Sanna Nielsen
Foto: SVT
Sanna Nielsen
Foto: SVT
Sanna Nielsen
Foto: SVT
Sanna Nielsen
Foto: SVT
Fredrik Skavlan
Foto: SVT

Sanna Nielsen satt hemma med sin sambo när hon plötsligt tappade kontroll över sin kropp, kollapsade, och kördes i ilfart till akuten.

I fredagens "Skavlan" berättar "Allsång på Skansen"-programledaren om sin dramatiska sjukdom – och rädslan för en tumör.

– Det slutade aldrig och rummet snurrade, och jag hann tänka "Vad är det som händer? Kommer jag att dö nu?", berättar Sanna Nielsen i "Skavlan".

Det var hösten efter Sanna Nielsens första säsong som programledare i "Allsång på Skansen" som sjukdomen slog till.

I fredagens avsnitt av "Skavlan" berättar Sanna Nielsen om den läskiga händelsen när hon i oktober 2016 plötsligt kollapsade i sitt eget kök, inför sambon Joakim Ramsells ögon.

– Jag kände att jag inte hade någon kraft, inga muskler, ingenting. Så jag ramlade rakt ner på golvet och blev liggandes där. Jag blev chockad först så jag börjar storgråta, och några minuter senare började jag spy. Det slutade aldrig och rummet snurrade, och jag hann tänka "Vad är det som händer? Kommer jag att dö nu?", berättar Sanna Nielsen för Fredrik Skavlan i programmet.Sanna Nielsen: Trodde jag hade en tumör

Programledaren, som också är aktuell med showen "Mitt Sanna jag", säger att hon och sambon åkte snabbt till akuten, och där upptäckte läkarna att hennes ögon inte hängde med som de ska.

– Vad tänkte du då, undrar Fredrik Skavlan allvarligt, och Sanna Nielsen svarar:

 – Jag tänkte att nu har jag fått en tumör, nu är det slut. Och läkarna var lite rädda för stroke. Så de gjorde undersökningar och röntgen och allt möjligt på det, säger hon.

Till slut kom läkarna fram till vad det var artisten hade drabbats av – och det var mindre dramatiskt än vad hon hade vågat hoppas på.

– Det visade sig att jag hade fått något som hette virus på balansnerven, förklarar hon i "Skavlan".

"Skavlan" sänds fredagar 21.00 på SVT1.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.