Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanna Nielsens vackraste ”Allsångs”-klänningar

Carolas hemliga stöd till Sanna Nielsen under "Allsång på Skansen"
Sanna Nielsen bjuder på vackra kreationer i ”Allsång på Skansen”.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND
Programledaren ryggar inte bak för färg och flärd.Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Förra veckan gick startskottet för sommarens ”Allsång på Skansen”.

Förutom sångerna och alla artister så innebär det också att vi får se programledaren Sanna Nielsen stråla på scenen i sina underbara modeval. 

Expressens Elin Slättberg har valt ut några favoriter genom åren.

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

WOW! I tisdags inledde Sanna Nielsen årets ”Allsång på Skansen” i denna fantastiska klänning med extra allt. Den enarmade tylldrömmen i rosa och röda toner är verkligen en riktig fullträff.

 

Foto: NAINA HELéN JÅMA/TT / TT NYHETSBYRÅN

Grönt är skönt. I alla fall på Sanna Nielsen som bär upp den här vackra sidenklänningen från By Malina på ett mycket bra sätt. Modellen med den långa ärmen, bara axeln och tyget framtill känns elegant och samtidigt har den det där lilla extra.

 

Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Även här satsar Sanna Nielsen på ett enaxlat klänningsval. Denna gång en långklänning med blommönster. Den känns väldigt somrig och passar perfekt in på Skansen.

 

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Sanna ser ut som en sommardröm i den här rosa knälånga klänningen. Det yttre lagret med nättyg, den markerade midjan och broderingen är alla fina detaljer som lyfter klänningen.

 

Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sanna Nielsen strålar som solen i denna gula kreation. Klänningen, med långa ärmar och vita broderade små blommor, passar allsångs-programledaren perfekt. 

 

Foto: ALEX LJUNGDAHL

Den här röda färgen passar Sanna Nielsen väldigt bra. Spetsmaterialet och klänningens modell men volymen i kjolen är verkligen härligt. 

 

Foto: OLLE SPORRONG

Här en är annan av Sannas alla långklänningar hon har burit under allsångskvällarna. Den här vita klänningen i rak modell passar programledaren väldigt bra till hennes långa ben. 

 

Foto: ERIK SIMANDER / TT / TT NYHETSBYRÅN

Det är inte bara Sannas alla härliga klänningar vi minns. Här valde hon att bära en rosa mer figurnära kostym. Den rosa kulören piggar verkligen upp och de beigea klackarna är pricken över i:et. 

 

Foto: OLLE SPORRONG

Den här rosa långklänningen med halterneck sitter verkligen som en smäck på fina Sanna. Den ljusrosa färgen tillsammans med spetsmaterialet gör klänningen väldigt romantisk. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.