Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sanna Nielsens stöd till Markoolio

Sanna Nielsen programleder "Allsång på Skansen" för tredje säsongen i rad. Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Marko Lehtosalo är aktuell som värd i "Sommar i P1". Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

I kvällens "Allsång på Skansen" gästar Marko "Markoolio" Lehtosalo som också är aktuell som värd i "Sommar i P1" i veckan, där han berättar om sin tuffa barndom.

För Aftonbladet berättar Sanna Nielsen om sitt stöd till kollegan.

– Jag tycker det är fint att han berättar sin historia, säger Sanna Nielsen till tidningen.

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 43, är en av artisterna som uppträder i kvällens "Allsång på Skansen" på SVT, vilket är till programledaren Sanna Nielsens, 33, stora glädje.  

– Marko känner jag ju litegrann, och jag har varit på en hel del av hans gig. De är så roliga och han går bara all in. Det kommer han göra i morgon (läs: tisdag) också. Så jag är väldigt glad att han vill komma till oss, säger hon till tidningen.

Markoolio firar 20 år som artist och är även aktuell som sommarvärd i veckans "Sommar i P1", där han kommer berätta om sin tuffa barndom. 

– Jag tycker det är fint att han berättar sin historia. Den tror jag många är väldigt nyfikna på. Det är dags att få höra honom att prata, säger Sanna Nielsen till tidningen.

När artisten Markoolios namn blev klart för det tredje programmet jublade programledaren. 

– Jag har haft en liten dröm: tänk om Markoolio kunde komma. Han är en av mina favoritartister. Jag har sett honom i så många år när han är ute och kör sina gig. Dessutom firar han 20 år som artist i år, har Sanna Nielsen tidigare berättat.

 

LÄS MER: Lotta Engbergs hemliga stöd till Sanna Nielsen 

 

Uppmärksammar operasångerskan Birgit Nilsson

I kvällens "Allsång på Skansen" är det inte bara Markoolio som firar 20 år som artist, programmet kommer även uppmärksamma att den svenska operasångerskan Birgit Nilsson skulle ha fyllt 100 år i år. Nilsson var en hyllad operasångerska som gick bort 2005. 

– Jag fick den stora äran att träffa Birgit i livet. Så fort hon kom in i ett rum så tystnade alla. Man visste inte vem det var som kom in men man kände att det var en stjärna. Hon var jättefin, jättetrevlig och en stark kvinna med mycket pondus som jag såg upp till jättemycket. Det känns fint att kunna få uppmärksamma henne, säger Sanna Nielsen.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!