Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanna Nielsens rörande bild – nya steget i bebislivet

Ur arkivet: Sanna Nielsens plötsliga uppträdande i tv.
Sanna Nielsen är på resa själv med sin son.
Rörande bilden som Sanna Nielsen delar med sig av.
Sanna Nielsen.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN

Sanna Nielsens familjelycka med sin son är stor. 

Nu delar artisten med sig av bilder från den mysiga tillvaron.

”En liten kille hade svårt att komma till ro i kväll och letar efter mammas hand att hålla i för lite extra närhet”, skriver Nielsen i en story på Instagram. 

Det var på mors dag i maj 2021 som Sanna Nielsen, 37, delade med sig av den glada nyheten att hon var gravid tillsammans med sambon Joakim Ramsell, 49.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel.” skrev artisten då på Instagram.

Och i oktober därefter kom den lilla sonen till världen.

– Jag vet inte om jag har kunnat formulera mina känslor riktigt än, för mig själv heller. Men det är ju det största som någonsin har hänt oss så klart och det är fantastiskt att få vara den här lilla killens mamma. Det är mitt livs roll så att säga. Och det betyder allt så klart. Så vi är så lyckliga och bara svävar på moln här dagligen, berättade hon då och fortsatte:

– Man lär sig nya saker hela tiden. Det absolut viktigaste är att den här lilla grabben har det bra. Och han ger oss så mycket kärlek varje dag, vi bara njuter.

Sedan dess har Sanna Nielsen gett sig ut på vägarna igen med turné och ibland har hon haft sonen och kärleken med sig bakom kulisserna. Till jul blir det en ny julturné och i sommar står hon än en gång på Allsångsscenen. 

Fina bilden med sonen

Men nu är det att njuta med sin lilla familj som bland annat står på schemat. Och nu har Sanna Nielsen varit på sin första resa med sonen Gibson utan sin partner. 

”Första resan själv med Gisbon. Det blir både besök i Blekinge och Skåne”, skriver artisten i en Instagramhändelse och delar med sig av en bild då hon sitter med en barnvagn på en bänk vid vattnet. 

Strax därefter visar hon upp en rörande bild där hon håller sonen i sin hand. 

”En liten kille hade svårt att komma till ro i kväll och letar efter mammas hand att hålla i för lite extra närhet”, skriver Sanna Nielsen. 

Så känner Lotta och Sanna varandra: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.