Sanna Nielsens planer med familjen utomlands

Ur arkivet:
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: ANDREAS HILLERGREN / TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: SVEN LINDWALL

Sanna Nielsen laddar för en säsong på allsångscenen. 

Men uppvilningsplanen med familjen när säsongen är över är redan planerad. 

– Det finns faktiskt en målbild, säger programledaren i P4 ”Gästen”. 

Det var på mors dag i maj 2021 som Sanna Nielsen, 37, delade med sig av den glada nyheten att hon var gravid tillsammans med sambon Joakim Ramsell, 49.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel.” skrev artisten då på Instagram.

Och i oktober därefter kom den lilla sonen Gibson till världen.

– Jag vet inte om jag har kunnat formulera mina känslor riktigt än, för mig själv heller. Men det är ju det största som någonsin har hänt oss så klart och det är fantastiskt att få vara den här lilla killens mamma. Det är mitt livs roll så att säga. Och det betyder allt så klart. Så vi är så lyckliga och bara svävar på moln här dagligen, berättade hon då och fortsatte:

– Man lär sig nya saker hela tiden. Det absolut viktigaste är att den här lilla grabben har det bra. Och han ger oss så mycket kärlek varje dag, vi bara njuter.

Sannas insikt i mammalivet

Sedan dess har Sanna Nielsen gett sig ut på vägarna igen med turné och ibland har hon haft sonen och kärleken med sig bakom kulisserna. Till jul blir det en ny julturné och 29 juni står hon än en gång på Allsångsscenen på Skansen. 

Och hur hon ska fira när säsongen är slut har hon redan bestämt. 

– Det finns faktiskt en målbild. Det blir en semester med familjen, berättar hon i P4 Extra ”Gästen” och säger att familjen kommer att åka någonstans där de behöver hög solskyddsfaktor. 

I programmet berättar Sanna Nielsens också om insikten i livet efter att sonen kom till världen. 

– Jag vill fortfarande göra mitt bästa. Men det är hemma hos Gibson jag behöver vara mest – och vara som bäst. Allt annat blir en bonus. 

https://www.instagram.com/p/CeNUAmFjFfG/?utm_source=ig_web_copy_link

Plötsliga överraskningen i tv: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.