Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sannas framtidsbeslut – för ”Allsång på Skansen”

Sanna NielsenFoto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Sanna NielsenFoto: GRANLUND PICTURES / STELLA PICTURES GÖRAN GRANLUND

Det är ett stort beslut som ska fattas inför nästa sommar.

Under tisdagen är det dags för säsongsavslutningen av ”Allsång på Skansen” och Sanna Nielsen vet nu om det blir hennes sista säsong.

– Jag har bestämt mig för hur jag vill göra, säger hon.

Under tisdagen är det dags för sommarens sista ”Allsång på Skansen” och Sanna Nielsen, 34, gör sig redo för att avsluta sitt fjärde år som allsångsledare. I det sista programmet gästar bland Norlie & KKV och Gammal, duon som består av Peg Parnevik och Pontus Pettersson. Men det kommer även en gäst som Sanna Nielsen längtat efter att få ha år efter år.

– Sen kommer även Sissel Kyrkjebø som har varit mitt önskemål på den här scenen sedan jag började leda det här programmet. Jag har haft henne på min önskelista varje år, säger Sanna Nielsen och fortsätter:

– Jag har haft med henne sedan barnsben i mitt liv, min första lp-skiva var med hennes låtar och jag har alltid tyckt om hennes röst

 ”Jag är lite starstrucked”

Den norska sångerskan Sissel Kyrkjebø, 50, har för Sanna Nielsen alltid varit en idol och musikalisk inspiration. När hon nu fått möjlighet att träffa in stora idol under repetitionerna har hon till och med känt sig som ett fan.

– Det känns skitbra och jag är lite starstrucked och det är lite så att det vattnas i ögonen när jag pratade med henne. Jag blir lite tårig. Det är väl så när man får prata med en idol.

Framtiden som allsångsledare

Om Sanna Nielsen kommer att vara fortsatt programledare för Allsången återstår att se.   

– Jag gör sista programmet här nu och så får vi se vad som händer sen, säger hon.

Men när Sanna Nielsen under tisdagen kliver upp på Sollidenscenen vet hon i alla fall vad hon själv vill.

– Jag har bestämt mig för hur jag vill göra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.