Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanna Nielsen ryter ifrån efter kommentarerna

Sanna Nielsen har fått nog av de taskiga kommentarerna.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES/JARI KANTOLA JARI KANTOLA
Sarah Dawn Finer stöttar Sanna Nielsen.
Foto: TV4/Talang/Skärmdump

Sanna Nielsen har fått nog av näthatet.

I ett inlägg på Instagram berättar hon om de elaka kommentarerna hon får.

”Jag tar också åt mig ibland”, skriver hon på Instagram. 

Varje tisdag underhåller Sanna Nielsen svenska folket i ”Allsång på Skansen”. Den folkkära artisten är hyllad, men på nätet får hon läsa en hel del elaka kommentarer. I ett inlägg på Instagram berättar hon om de taskiga kommentarerna som hon får.

”Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland. Oftast inte, men ibland händer det”, skriver hon i inlägget.

Hon berättar hur de som skriver elaka kommentarer alltid hittar ett fel på hur hon klär sig eller beter sig.

”Ena dagen har jag för höga klackar, nästa dag opassande klädsel och sen tar jag för mkt plats. Det finns alltid något fel”, skriver Sanna Nielsen. 

Får stöd för sitt inlägg

Allsångsledaren passar även på att tacka för all kärlek hon får från tittarna, och säger att trots att hatet tär på henne så får hon mest kärlek. 

”Tårarna som fallit den senaste tiden torkar jag bort, tar till mig all kärlek som tack och lov är betydligt större och det är egentligen det som borde få den största platsen i det här inlägget och jag tackar från djupet av mitt hjärta”, skriver artisten.

Sanna Nielsen möts av kärlek i kommentarsfältet och många följare hyllar henne för att hon säger ifrån mot de taskiga kommentarerna. Flera kolleger och vänner ger henne stöd. 

”Jag är så ledsen att folk beter sig som skit mot dig. Jag vet exakt hur det känns”, skriver journalisten Carina Bergfeldt.

”Så starkt skrivet .. man blir så ledsen över hur elaka människor kan vara. Du är fantastisk och vacker inifrån och ut”, skriver artisten Jessica Andersson.

”Kärleken är större starkare och långt viktigare. Men det andra gör onödigt ont. Här kommer en stor skopa kärlek! För att du är du!”, skriver TV4-programledaren Tilde de Paula.

Stödet från Sarah Dawn Finer

Även Sarah Dawn Finer kommer med stöttande ord till Sanna Nielsen. 

”Hurra va du är bra, modig, fantastisk och så jävla snygg och cool och briljant! Men framför allt så är du en underbar människa och en fantastisk vän”, skriver hon på Instagram. 

Dawn Finer berättar att hon är stolt över Sanna Nielsen och att hon alltid har hennes rygg. 

Dessutom har hon en uppmaning till alla som hatar. 

”Till alla er som sprider elakheter och hat.. och som tror att ni har rätt att ha negativa åsikter om hur andra människor ska se ut eller Leva sitt liv.. jag är ledsen, men ni är så fel ute. Världen behöver kärlek, hopp, uppmuntran och att vi håller ihop”. 

Hon fortsätter: 

”Så, ni som vill sprida annat än kärlekens budskap, och tror att det är ok att visa barn att man ska mobba andra människor... Ni kan spy ut era kommentarer till någon annan. Ni RÖR Inte min Kompis!”

https://www.instagram.com/p/CSMpEZjDYhe/?utm_medium=copy_link?hidecaption=true

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.