Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sanna Nielsen rörd av Lasse Berghagens ord

Sanna Nielsen och Lasse Berghagen under säsongens andra upplaga av "Allsång på Skansen". Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Nielsen gör sin tredje säsong med SVT-programmet. Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sanna Nielsen tog över som programledare för "Allsång på Skansen" 2016.

Nu avslöjar hon vad en av de tidigare programledarna gav för råd när hon tog över.

– Lasse Berghagen skickade ett så fint sms och skrev "gör bara det du vill göra och var dig själv så kommer allting gå bra", säger Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen, 33, gör sin tredje säsong med SVT:s populära program "Allsång på Skansen". Under många år programledde Lasse Berghagen "Allsång på Skansen" och Sanna Nielsen minns att hon fick ett stöttande sms av Berghagen när hon tog över programmet efter Petra Marklund. 

– Jag kommer ihåg min första säsong. Lasse Berghagen skickade ett så fint sms och skrev "gör bara det du vill göra och var dig själv så kommer allting gå bra". De var orden jag fick, säger hon och berättar vidare:

– Men man känner ju varandra allihopa lite grann. Man har setts på olika event och att man alltid sms:at och gratulerat och peppat, men inte direkt gett varandra några råd. Man gör sitt race helt enkelt. 

 

LÄS MER: Dramat med SVT – innan Sannas besked 

 

Sanna Nielsen: "Det går ingen nöd på mig"

Sanna Nielsen har ett fullspäckat schema under sommaren med inläsning av manus och rep. Men hon planerar sitt schema och sin tid väl för att hitta en bra balans. 

– Nu när det är så bra väder sitter jag ute och repar och nöter text. Det går ingen nöd på mig känner jag. Det är jätteskönt att få njuta av sommaren. Nu är det tredje säsongen så man får in sina knep och det blir nästan lite lättare för varje vecka för man nöter så mycket att det blir lite hjärngymnastik, säger hon och skrattar till. 

När programledaren är ledig försöker hon att koppla ifrån jobbet genom att hålla sig sysselsatt men hon menar att det inte går att helt koppla bort. 

– Jag försöker göra andra saker, umgås med vänner och familj. Men det är klart att det alltid ligger där i bakhuvudet, så är det väl. Men jag tycker att jag kan stänga av det så pass bra att jag inte behöver gå runt och tänka på det hela tiden utan kan relaxa, det behöver man också. 

"Skönt att bara uppleva Stockholm"

När Allsång-säsongen är slut planerar Sanna Nielsen att ta semester med sambon, Joakim Ramsell, men om paret ska spendera semestern utomlands eller i Sverige har de inte hunnit göra några planer för.

– Vi har inte kommit så långt i planeringen ännu men någonstans blir det eller om vi bara är hemma och är lediga. Det kan vara skönt att bara uppleva Stockholm och turista, och vi kanske åker ner till Skåne och träffar familjen. 

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!