Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanna Nielsen har blivit mamma

Så sa Sanna Nielsen om graviditeten i början av sommaren
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har varit ett par i 13 år.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Sanna avslöjade graviditeten på Instagram på mors dag.
Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sanna Nielsen, 36, och sambon Joakim Ramsell, 49 har blivit föräldrar. 

Musikerna som varit ett par i 13 år välkomnade på söndagen sitt första barn.

Sanna Nielsen, 36, har tidigare inte velat avslöja när bebisen skulle komma, men nu bekräftar Lotta Liljefjäll, artistmanager på Like Music Sweden AB, att artisten fått en son. Något Kristianstadsbladet var först med att rapportera om.

”Sanna födde i går söndag en liten son. Båda mår jättebra!”, skriver Lotta Liljefjäll i ett sms till Expressen.

Det var på mors dag i maj som artisten på Instagram delade med sig av den glada nyheten att hon var gravid tillsammans med sambon Joakim Ramsell, 49. 

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel.” skrev artisten då. 

https://www.instagram.com/p/CPfqyafDk-s/

Har varit tillsammans länge 

De nyblivna föräldrarna har varit ett par i många år och träffades genom sitt gemensamma jobb och intresse musiken. Det var när Joakim var gitarrist i Sannas band som det slog gnistor om dem. De båda umgicks först som vänner innan de insåg att de skulle vara mer än så. Nu har de varit tillsammans i 13 år. 

Sanna har tidigare berättar för Expressen att hon ofta fått frågor kring barn. Hon berättade då att hon alltid varit väldigt ödmjuk inför det faktum att barn inte är någonting man ”skaffar”, utan någonting man får. 

När hon gästade ”Nyhetsmorgon” i TV4 tidigare höstas berättade hon för första gången mer om graviditeten och känslorna kring att bli mamma.

Hon berättade bland annat att hon alltid varit väldigt barnkär.

– Det är ju så himla fint att få följa ett liv. Att få vara med på resan från start, att få vara där att stötta, supporta och guida så gott jag kan, säger hon i programmet.

– Jag tänker att den här kommer få lära mig mycket också om livets resa, lägger hon till och pekar på sin mage. Jag tänker att jag försöker gå in i det med ett lugn och med bara förväntan.

Sanna Nielsen sa även det är en ”högst personlig resa” att vara gravid men hon ger en liten hint om hur den har varit hittills.

– Det är så mycket som händer i kroppen, mentalt och för framtiden. Men jag är också väldigt glad att få kunna leva på som jag har velat, att jag har kunnat jobba och att jag fortfarande kan jobba och mår bra i det, jag har mått fantastiskt bra, det är jag tacksam över.

Men de första gravidveckorna av illamående var inte helt lätta.

– Det var bara ostmackor och flingor och mjölk som gällde då.

Sanna Nielsens avslöjande i sista avsnittet av ”Allsång på Skansen”:

Sanna Nielsen har varit programledare för ”Allsång på Skansen” i 6 år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.