Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanna Lundells privata nakenbild på Persbrandt

Sanna Lundell beskriver Mikael Persbrandt som den vackraste hon mött.
Foto: STELLA PICTURES
Kärleken tycks starkare än nånsin mellan Lundell och Persbrandt.
Foto: MARECHAL AURORE / STELLA PICTURES/ABACA
Sanna Lundell trivs på den lyxiga hästgården Stora Lundet.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har hållit ihop i många år.

Nu hyllar Lundell sin kärlek på Instagram och visar samtidigt en bild på fästmannen – där han är spritt språngande naken.

”Den roligaste, modigaste, vackraste jag mött”, skriver Sanna Lundell i inlägget.

Journalisten Sanna Lundell, 42, och skådespelaren Mikael Persbrandt, 57, har varit ett par i drygt 16 år. Men relationen har stundvis varit stormig och paret har gjort slut flera gånger för att sedan bli tillsammans igen.

Men de senaste åren har Sanna Lundell beskrivit relationen som starkare än nånsin.

”Nu är vi nästan alltid sams. Som ett sånt där gammalt par som jag tittade på förundrat och undrade hur det gick till. Vet fortfarande inte hur det går till. Bara att kärleken är en god, god kraft som vinner över allt”, skrev Lundell på Instagram i somras.

Och nu visar Sanna Lundell sin kärlek för Mikael Persbrandt i ett nytt inlägg på Instagram.

”Vem går ens med på att lajva Putin naken på häst för att hans tjej såg ett vackert tillfälle att få tre extremt älskade i samma bild? Min kille förstås. Den roligaste, modigaste, vackraste jag mött”, skriver journalisten till en ovanligt intim bild på Mikael Persbrandt. 

https://www.instagram.com/p/CLRR197lQot/

”Galen idé”

Att Lundell nämner ryska presidenten Vladimir Putin kan tänkas vara för att han nämligen har fotograferats skjortlös ridandes på en häst under sin semester.

På Sanna Lundells bild sitter även Persbrandt på en häst – fast han är inte bara skjortlös utan helnäck. 

I kommentarsfältet hyllas bilden av följarna.

”Vilken underbar o magisk bild. Att våga visa sin kärlek så! Fint!” skriver en följare.

Och en annan skriver:

”Så fint gjort och så härligt galen idé👏 I love it!!”

Köpt gård för 14 miljoner

Att Sanna Lundell är en riktig hästtjej är svårt att missa för den som följer henne på Instagram. Där delar journalisten flitigt med sig av bilder på sina hästar och från livet på parets lyxiga hästgård Stora Lundet, i Sorunda. Där finns plats för hästar, hundar och parets tre gemensamma barn. Sanna Lundell har även en vuxen dotter sedan tidigare.

Gården köpte paret för 14 400 000 kronor. 

I en intervju med Sköna Hem i januari förra året avslöjade Sanna Lundell att paret har pratat om att gifta sig på gården. Paret är förlovade sedan tidigare.

– Jag är ingen ”bridezilla” som drömmer om bröllop. Vårt förhållande har också varit så stökigt i perioder. Men sedan mamma dog har jag blivit mer uppmärksam på det rent praktiska av juridisk karaktär, som kan underlättas om man är gift. Dess­utom är vår relation mer stabil i dag. Så varför inte? Vi pratar faktiskt om att gifta oss här, på Stora Lundby, sa hon till Sköna Hem.

Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten

Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.