Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten

Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten
”Kärleken är en god kraft som vinner över allt”, skriver Sanna Lundell om relationen med Mikael Persbrandt.
Foto: Instagram
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har varit ett par i 15 år.
Foto: STELLA PICTURES/Marechal Aurore/ABACA
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.
Foto: TT NYHETSBYRÅN

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har levt ihop i 15 år och förhållandet har gått igenom tuffa prövningar – men i dag är relationen harmonisk och fri från konflikter. 

Vet fortfarande inte hur det går till. Bara att kärleken är en god, god kraft som vinner över allt”, skriver Sanna Lundell på Instagram.

Journalisten Sanna Lundell, 41, och skådespelaren Mikael Persbrandt, 56, semestrar på Gotland tillsammans med sina barn. 

I sociala medier berättar Sanna Lundell att det är familjens elfte sommar på stenstranden på Gotland, och att vara tillbaka på platsen får henne att reflektera över hur mycket förändringar hon gått igenom.

”Har gråtit en hel del här. Varit djävulskt arg. Orolig. Men också sett mina pojkar bygga stenslott i solnedgången. Hört regnet smattra på taket och vågarna bryta mot land”, skriver Sanna Lundell på Instagram.

Bilden föreställer Mikael Persbrandt som tar ett dopp i havet, och Sanna Lundell konstaterar att deras relation har utvecklats och blivit mer harmonisk.

”Ätit jordgubbar i gryningen och blivit sams med den här. Nu är vi nästan alltid sams. Som ett sånt där gammalt par som jag tittade på förundrat och undrade hur det gick till. Vet fortfarande inte hur det går till. Bara att kärleken är en god, god kraft som vinner över allt”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CB8mDc0JDds/?igshid=vi18z0qs40n8

Vändpunkten i relationen

Mikael Persbrandt har ett förflutet med alkohol- och drogproblematik, något han berättat om i sin självbiografi ”Så som jag minns det”. 2015 gjorde skådespelaren en utredning som visade att han har bipolär diagnos. Sanna Lundell är författare och föreläsare i ämnet medberoende, och har tidigare sagt till Expressen:

– Jag lever tillsammans med en man som både haft en beroendeproblematik, är utredd och bipolär. Micke är som en freudiansk milkshake av båda mina föräldrar. Vi förstår varandra som bror och syster. 

Paret har berättat att vändpunkten i relationen kom när Mikael Persbrandt fick veta om sin sjukdom och få hjälp med den.

Expressen har sökt Sanna Lundell.

Mikael Persbrandts svar efter ryktet på Instagram:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.