Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sanna Lundells attack i bidrags-bråket

Wille Crafoords exsambo, Ulf Lundells dotter Sanna, går i dag till bitter attack i barnbidragsbråket. "Han har inte så dåligt med pengar som han påstår", säger hon.
Ulf Lundells dotter Sanna går nu till attack mot exsambon Wille Crafoord.
I ett öppet bittert bråk om deras dotters barnbidrag anklagar hon popstjärnan för att ljuga om sina tillgångar.
Alla umgås inte med den hippa övre medelklassen på Södermalm. Många behöver sina mjölkpengar.
Det är i dag på Expressens debattsida, Sidan 4, som Ulf Lundells dotter Sanna går till hård attack mot popstjärnan och exsambon Wille Crafoord. Han har tidigare i Expressen krävt att papporna ska kunna få barnbidraget. I sin debattartikel skriver en rasande Sanna Lundell: "Ändå sitter han där, Wille Crafoord, som en djävulens advokat med klackringen på sitt finger och stirrar förföriskt in i kameran. Liksom alltid lyckas han charma alla: Runt bordet på krogen, från scenen med sina underfundiga texter eller genom en krönika i en tidning. Allt medan feministerna mejlar som aldrig förr. "Visst Wille lille vill vi dela med oss!"

"Jag blev sur"

När Expressen pratar med Sanna Lundell vill hon tona ner sin kritik mot exsambon, men medger samtidigt: – Visst, jag blev sur när han skrev sin artikel och formulerade sig syrligt mot oss kvinnor. – Det är en rejäl passning mot honom. Han har inte så dåligt med pengar som han påstår. Sanna Lundell och Wille Crafoord var ett par i över fem år och fick tillsammans dottern Olga. – Det tog slut för en vecka sedan. Men Wille Crafoords debattartikel publicerades för snart två veckor sedan. – Ja, just det ja. Men vi flyttade isär för en månad sedan, men det tog slut för en vecka sedan. Sanna Lundell avslutar sitt angrepp med orden: – Fast med tanke på vilka summor som vi vet rinner ned i den Crafoordska plånboken så blir det kanske en svår bild att leva upp till? Även förra frun Josefin Crafoord har reagerat starkt på exmakens utspel. Hon har tillsammans med Wille en nioårig son. – Vi delar ju redan nu på barnbidraget, menade hon förvånat med anledning av hans utspel.

"Skärpta kvinnor"

Wille Crafoord säger: – Dessa kvinnor är både skärpta, välformulerade och ilskna så jag överlåter med glädje debatten åt dem. Det lär bli delat barnbidrag på ett jämställt sätt i slutändan ändå. – Måhända tar det längre tid, men det var som bekant en hel del skärpta, välformulerade och ilskna kvinnor som till en början var emot kvinnlig rösträtt, daghem och pappaledighet också.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!